Φορώντας ένα καυτό μαύρο μίνι και  ένα λευκό πουκάμισο , η κόρη του Τσέχου προέδρου, Κατερίνα Ζεμάνοβα, λικνίζεται στους ρυθμούς της μουσικής ενώ δίπλα της γυμνοί νεαροί επιδίδονται σε αχαλίνωτο σεξ.

Φωτογραφίες αλλά και βίντεο όπου η 19χρονη Κατερίνα να συμμετέχει σε πάρτι οργίων κάνουν τις τελευταίες ώρες το γύρο του Διαδικτύου φέρνοντας σε δύσκολη θέση την οικογένεια του ηγέτη της Τσεχίας.

Η Κατερίνα, κόρη του Μίλος Ζέμαν, έσπευσε να διαψεύσει ότι είναι η ίδια , ωστόσο, αν κρίνουμε από το βίντεο, έδειχνε να το απολαμβάνει.Το πάρτι, που οργανώθηκε από τους «PartyXardcore.com», την ιστοσελίδα που έχουν στήσει στο Ιντερνέτ τσεχικες εταιρείες πορνό, πραγματοποιήθηκε σε κλαμπ της Πράγας. Εκεί η κατάξανθη Κατερίνα γλεντούσε με φίλους ενώ δίπλα της νέοι και νέες ξεφάντωναν χωρίς ρούχα κάνοντας σεξ. Η ίδια πάντως δεν φαινόταν να ενοχλείται από το πικάντικο θέαμα.

«Αυτή δεν είμαι εγώ. Οι φωτογραφίες είναι ψεύτικες», είπε η νεαρή Τσέχα μέσω του εκπροσώπου της.«Πρόκειται για μία σωσία μου», πρόθεσε χωρίς όμως να πείθει τους συμπολίτες της .  
Από την πλευρά του, ο συντάκτης της ιστοσελίδας «Extra.cz» που δημοσίευσε τις φωτογραφίες πορνό, έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως πράγματι πρόκειται για την Κατερίνα Ζεμάνοβα.Αλλά και η εκδότρια της εφημερίδας που έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο δήλωσε:

«Είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για αυτήν. Έχει ακόμα και τις ίδιες φακίδες».

Tο πάρτι έγινε τον περασμένο Οκτώβριο, λίγο πριν ξεκινήσει η προεδρική προεκλογική καμπάνια στη Τσεχία, όπως επισημαίνει ο Τύπος της χώρας.
   
video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

video platformvideo managementvideo solutionsvideo playervideo platformvideo managementvideo solutionsvideo player