Με μια εκδήλωση στο Πάρκο Γεωργιάδη ξεκινά σήμερα το διήμερο Φεστιβάλ Νέων του ΣΥΡΙΖΑ στο Ηράκλειο. Η ανακοίνωση αναλυτικά αναφέρει:
\”Στην Ελλάδα των μνημονίων της φτώχειας και της εξαθλίωσης εμείς η νέοι και οι νέες ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου απαντάμε με μία γιορτή δημοκρατίας, αντίστασης και καλλιτεχνικής δημιουργίας. 
Πρωταγωνιστές στο έργο της αλλαγής είμαστε εμείς η νέα γενιά! Είμαστε αυτοί που θα σβήσουμε την πυρκαγιά που άναψαν τα μνημόνια και θα παλέψουμε, για να ξαναχτίσουμε την κοινωνία και τη χώρα. Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη να φύγουμε από τη χώρα! 
Την Παρασκευή 11/10, πρώτη μέρα του φεστιβάλ, στο πάρκο Γεωργιάδη, από τις 7.00 μ.μ., οι νέοι του Ηρακλείου μαζευόμαστε για να συζητήσουμε, σε μια ανοιχτή συνέλευση νεολαίας, και να καθορίσουμε το ρόλο μας σε μια χώρα που μας χρειάζεται. 
Το θέμα της συζήτησης θα είναι: \”Να μη γίνουμε η γενιά του μίσους και του φόβου! Να γίνουμε η γενιά της ανατροπής!\” Θα παρέμβουν οι Δ. Κοδέλας (βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας, Φ. Ζαφειρίδης, ψυχίατρος, ιδρυτής ΚΕΘΕΑ -ΙΘΑΚΗ).
Εμείς οι ίδιοι οφείλουμε να απαντήσουμε με ουσιαστικές σκέψεις και κινήσεις σε προβλήματα όπως η μετανάστευση, η ανεργία, ο φασισμός και το ξεπούλημα της παιδείας, αναδεικνύοντας θέματα όπως η παραγωγική ανασυγκρότηση, η αλληλεγγύη και η δημιουργία ενός ρεύματος ανατροπής και διεξόδου, που θα μπορέσει να διαμορφώσει και να στηρίξει μια προοδευτική αντιμνημονιακή κυβέρνηση!
Στο πολιτιστικό κομμάτι αμέσως μετά από τα πολιτικά δρώμενα θα γίνει συναυλία με τα συγκροτήματα BAILDSA & Penny & The Swingin’ Cats
Σας περιμένουμε!\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook