Τις εργασίες πλακόστρωσης με κυβόλιθους των δρόμων του Μαδέ, επιθεώρησε ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Άρη Σαλούστρο, τον πρόεδρο του οικισμού Γιώργο Πεδιώτη και τον πρόεδρο της Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ. Μανώλη Παπαδομανωλάκη.

Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης τόνισε: «Μια πανέμορφη περιοχή του δήμου μας, το γραφικό Μαδέ, έγινε ακόμα ομορφότερο έπειτα από τη συγκεκριμένη παρέμβαση.

Με πόρους του δήμου μας, στρώσαμε με κυβόλιθους περίπου ένα χιλιόμετρο από τα δρομάκια του, με σκοπό να αποκτήσουν μια πιο παραδοσιακή όψη.

Και αυτό το έργο, εντάσσεται στο πλάνο που υλοποιούμε με σκοπό κάθε γωνιά του δήμου μας να αποκτήσει μια ιδιαίτερη ταυτότητα, να γίνει πιο ελκυστική και πιο όμορφη για να τη χαίρονται κάτοικοι και επισκέπτες.

Θα ήθελα δημόσια να συγχαρώ τον αντιδήμαρχο Άρη Σαλούστρο, τον πρόεδρο του οικισμού Γιώργο Πεδιώτη, τον πρόεδρο της Μονομετοχικής Ανώνυμης Εταιρείας του Δήμου Μαλεβιζίου Μανώλη Παπαδομανωλάκη, καθώς και τα στελέχη της τεχνικής μας υπηρεσίας για το αποτέλεσμα και αυτής τους της προσπάθειας».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook