Πρόσωπο των ημερών όσον αφορά κάποια δημοσιεύματα ήταν αναμφισβήτητα ο Βασίλης Αδαμάκης. Σύμφωνα με αυτά ο πρόεδρος του Εθνικού Αστέρα ήρθε σε επαφές με παράγοντες του ΑΟΧ με σκοπό να εμπλακεί διοικητικά με την ομάδα του τόπου του, αφού κατάγεται από τα Χανιά. Μιλώντας όμως στο flashnews.gr διέψευσε κατηγορηματικά αυτές τις φήμες και ανέφερε ότι το μυαλό του βρίσκεται στην ομάδα της Καισαριανής.

 

Αναλυτικά η μίνι-συνέντευξη του κ. Αδαμάκη στον Λευτέρη Αντωνακάκη:

 

Υπήρξαν δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για επαφή σας με παράγοντες του ΑΟΧ σχετικά με ενασχόληση σας με τα διοικητικά της ομάδας. Ισχύει κάτι τέτοιο;

 

«Όχι παιδιά. Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα. Δεν γίνεται αυτό και δεν υπήρξε ποτέ τέτοιο πράγμα. Όχι καθόλου επαφές».

 

Στο μέλλον τουλάχιστον μπορεί να υπάρξει κάτι είτε με εμπλοκή σας στα διοικητικά είτε με συνεργασία Εθν. Αστέρα και ΑΟΧ;

 

«Αυτό θα το δούμε στο μέλλον. Το θέμα είναι να σωθεί η ομάδα (σ.σ. Εθνικός Αστέρας). Το πρόβλημα μου είναι αυτό. Κοιτάω να αποφύγουμε τα πλέι-άουτ και αυτό με «καίει» τώρα. Δεν μπορώ να ασχοληθώ με οτιδήποτε άλλο τώρα».

 

«Αξιόλογος ο κ. Πετράκης-Αξίζει την άνοδο ο ΟΦΗ»

Από εκεί και πέρα αφού μας ξεκαθάρισε το θέμα ΑΟΧ ο κ. Αδαμάκης, του ζητήσαμε την άποψη του για τον προπονητή της ομάδας του, Γιάννη Πετράκη, την προσπάθεια παραμονής των «ερυθρολεύκων» της Καισαριανής αλλά και την αντίστοιχη για άνοδο του ΟΦΗ:

 

Την άποψη σας για τον Γιάννη Πετράκη, που πήρατε ως προπονητή στον Εθνικό Αστέρα;

«Ο κ. Πετράκης είναι ένας αξιόλογος προπονητής και άνθρωπος πάνω απ’ όλα και την ίδια άποψη έχουν και οι ποδοσφαιριστές».

 

Μπορεί η ομάδα σας να παραμείνει στην Κατηγορία;


«Είμαι αισιόδοξος για την ομάδα μου. Πιστέυω ότι μπορούμε να αποφύγουμε και τα πλέι-αουτ».

 

Την προσπάθεια του ΟΦΗ, που είναι ομάδα από την Κρήτη, για άνοδο πως την κρίνεται;

 

« Ο ΟΦΗ είναι μια ιστορική ομάδα που αξίζει να ανέβει και πρέπει να ανέβει. Έχει βέβαια κάποια προβλήματα αλλά πιστεύω ότι ο κ. Μαχλάς και το επιτελείο του θα βρούν την τομή και θα τα λύσουν. Είναι κρίμα να μην ανέβει αυτή η ομάδα».   

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook