Συνελήφθησαν προχθές το απόγευμα, στην περιοχή της Βαρυμπόμπης, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, δύο άτομα, μία 59χρονη και ο 38χρονος γιος της, για απάτη και εκβίαση κατ΄ εξακολούθηση.
Ειδικότερα, η 59χρονη με διάφορα απατηλά τεχνάσματα (μαντεία και μαγεία) διαβεβαίωνε μία 34χρονη ότι θα την απάλλασσε από «μάγια» που είχαν ενεργήσει τρίτοι σε βάρος της. Όπως προέκυψε από την έρευνα, την τελευταία δεκαετία είχε καταφέρει να της αποσπάσει με την ίδια μέθοδο συνολικά 112.000 ευρώ.
Παράλληλα, από το Μάρτιο του 2013 μέχρι σήμερα, οι δύο συλληφθέντες εκβίαζαν από κοινού την 34χρονη ότι θα δημοσιεύσουν στο διαδίκτυο βίντεο και φωτογραφίες από προσωπικές της στιγμές, που είχαν καταγράψει εν αγνοία της. Με αυτό τον τρόπο της απέσπασαν επιπλέον 19.500 ευρώ.
Μετά από καταγγελία της 34χρονης σε αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, πραγματοποιήθηκε προκαθορισμένη συνάντηση, κατά την οποία συνελήφθησαν η 59χρονη και ο 38χρονος, την στιγμή που παραλάμβαναν προσημειωμένα χαρτονομίσματα.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
Ένα περίστροφο μάρκας TAURUS . 
Ένα μονόκαννο κυνηγετικό όπλο. 
Εννέα φυσίγγια. 
Μεγάλος αριθμός ηλεκτρονικών συσκευών τελευταίας τεχνολογίας (laptop , tablet , ηλεκτρονικοί υπολογιστές, κάμερες, κινητά τηλέφωνα, φωτογραφικές μηχανές κ.λπ.)
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

newpost.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook