Νεαρή καρκινοπαθής όχι μόνο δεν άφησε την περιπέτεια με την υγεία της να την πάρει από κάτω αλλά βρήκε το κουράγιο να στήσει ένα μπλογκ μέσω του οποίου παρέχει συμβουλές ομορφιάς και μόδας σε γυναίκες που πάσχουν από την ίδια ασθένεια με αυτή.

Ο λόγος για την Λάουρα Λουίζ η οποία διεγνώσθη πριν από περίπου ένα χρόνο με καρκίνο στο στήθος. Η νεαρή δεν άφησε την ασθένεια να την πάρει από κάτω. Αντίθετα βρήκε το κουράγιο να στηρίξει και άλλες καρκινοποθείς.

Ετσι, εκμεταλλευόμενη το πάθος της για τη μόδα και την ομορφιά, δημιούργησε ένα μπλογκ με το όνομα Laura Louise and her naughty disease μέσω του οποίου συμβουλεύει τις γυναίκες που πάσχουν από την ίδια ασθένεια για το πώς μπορούν να παραμένουν όμορφες και μοδάτες ακόμα και κατά τη διάρκεια της χημιοθεραπείας τους.

«Το δέρμα μου έπειτα από τις χημειοθεραπείες ήταν σε κακή κατάσταση οπότε ανακάλυψα ειδικά make up ώστε να μη φαίνονται τα σημάδια. Επιπλέον, έβαφα τα νύχια μου σε έντονα χρώματα, αφενός για να μη φαίνεται πόσο ταλαιπωρημένα ήταν και αφετέρου για να μου φτιάχνουν τη διάθεση! Πιστεύω ακράδαντα ότι τα έντονα παπούτσια ή ένα έντονο κραγιόν είναι ικανά για να τραβήξουν την προσοχή από τα σημάδια σου! Την μέρα μάλιστα που συνειδητοποίησα ότι άρχισα να χάνω τα μαλλιά μου, τα ξύρισα γουλί και ανακοίνωσα περιχαρής ότι πλέον είμαι ένας… καράφλας», γράφει στο μπλογκ της η Λάουρα, η οποία ένα χρόνο μετά την περιπέτειά της είναι απολύτως υγιής.

\"\" 

  \"\"

\"\"

\"\"

\"\" 

\"\" 

\"\"

queen.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook