Τραγικό θάνατο μέσα σε αυτοκίνητο βρήκε ένα νεαρό ζευγάρι, τα ξημερώματα στη Κύπρο, καθώς απανθρακώθηκαν μέσα στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, μετά από σύγκρουση σε περιτοίχισμα και ανατροπή. Πρόκειται για έναν 20χρονο με τη 19χρονη φίλη του. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, γύρω στις 2.15 π.μ. σήμερα, μέλη της Αστυνομίας ενώ βρίσκονταν σε περιπολία στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Λευκωσίας, αντιλήφθηκαν φωτιά στο δρόμο Λυμπιών – Αλάμπρας, παρά τη βιομηχανική περιοχή Αλάμπρας. 

Αφού μετέβησαν στην περιοχή, διαπίστωσαν ότι υπήρχε φλεγόμενο αυτοκίνητο και αμέσως ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, μέλη της οποίας μετέβησαν στη σκηνή και έσβησαν τη φωτιά.

Όταν οι αστυνομικοί πλησίασαν διαπίστωσαν ένα πτώμα να βρίσκεται έξω από το παράθυρο του οδηγού και ακόμα ένα στη θέση του συνοδηγού. 

Από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος, παρεξέκλινε της πορείας του και αφού χτύπησε σε τσιμεντένιο περιτοίχισμα, ανατράπηκε και κατέληξε σε χωμάτινο αυλάκι.

Η ταυτότητα των θυμάτων εξακριβώθηκε από τους αριθμούς του αυτοκινήτου.

protothema.gr