Λήψεις βίντεο πορνογραφικού περιεχομένου πραγματοποιούσε ένας 50χρονος στη Θεσσαλονίκη, που ψάρευε τα θύματα του, ανάμεσα του και ανήλικα κορίτσια, προσποιούμενος ότι είναι ιδιοκτήτης πρακτορείου μοντέλων.

Ποηγήθηκαν καταγγελίες δύο ανήλικων και τεσσάρων ενήλικων γυναικών, σύμφωνα με τις οποίες, από τα τέλη Μαΐου έως τα τέλη Ιουλίου ο 50χρονος πραγματοποιούσε λήψη βίντεο πορνογραφικού περιεχομένου, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο διαμέρισμά του, στην περιοχή των Αμπελοκήπων, παραπλανόντας τα θύματα του με ψευδή στοιχεία.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 50χρονος, ισχυριζόταν πως ήταν ιδιοκτήτης πρακτορείου μοντέλων και υποσχόταν στα θύματά του επαγγελματική ανέλιξη στο χώρο του μόντελινγκ, αλλά και την απόκτηση υπέρογκων χρηματικών ποσών.

Με αυτό τον τρόπο τις έπειθε, να φωτογραφίζονται και να συμμετέχουν σε βίντεο πορνογραφικού περιεχομένου.

Επιπλέον, προκειμένου να γίνεται πιστευτός, ζητούσε από τις γυναίκες δημόσια έγγραφα με στοιχεία ταυτότητάς τους, προκειμένου να υπογράψουν τα υποτιθέμενα συμβόλαια με εταιρείες με τις οποίες δήθεν συνεργάζεται επαγγελματικά.

Επίσης παρουσίαζε, σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ψευδώς ως συνεργάτες του, διάφορα πρόσωπα, τα οποία ήταν ψεύτικα.

iefimerida.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook