Ο Πλατανιάς βγάζοντας μεγαλύτερη διάθεση στο δεύτερο ημίχρονο έφτασε στη \”φιλική\” νίκη με 2-0 απέναντι στον ΟΦΗ.

Οι δυο ομάδες… ταρακουνήθηκαν αρκετά πριν την έναρξη του αγώνα από το μεγάλο σεισμό που έγινε στα Χανιά, αλλά εντός αγωνιστικού χώρου προσπάθησαν για το καλύτερο.

Ο ΟΦΗ, με τον Γιάννη Ταουσιάνη στην άκρη του πάγκου, απείλησε πρώτος στο 3\’ όταν από το κόρνερ του Κάλαϊτζιτς ο Ζε Εντουάρντο έκανε την προβολή, στέλνοντας τη μπάλα ψηλά άουτ. 
Στο 19\’ ο Ραφαέλ σέντραρε, με την κεφαλιά του Ναζλίδη να καταλήγει άουτ. Δύο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι απείλησαν και πάλι όταν έπειτα από την ωραία συνεργασία Μπέλιτς-Γουνδουλάκη, ο τελευταίος γύρισε τη μπάλα στον Ναζλίδη, τον οποίο κόντραρε ο Ζβασίγια, για να μπλοκάρει ο Δασκαλάκης. 
Στο 24\’ ο Μιλιάζες έβγαλε τη σέντρα για τον Κουτσιανικούλη που απέφυγε ωραία τον Φερνάντες και έκανε το γύρισμα για να σώσει την εστία του Πλατανιά ο Φαΐσκα. Ένα λεπτό αργότερα ο Κατάι ελίχθηκε ωραία από πλάγια θέση έξω από την περιοχή του ΟΦΗ, αλλά το σουτ που επιχείρησε έφυγε έξω από την εστία του Δασκαλάκη. Η τελευταία φάση του ημιχρόνου άνηκε ξανά στους \”ερυθρόλευκους\” με τον Σέρβο ποδοσφαιριστή να σουτάρει και τον γκολκίπερ του ΟΦΗ να αποκρούει εντυπωσιακά.

Στην επανάληψη οι δυο ομάδες έκαναν πολλές αλλαγές, με τον Πλατανιά να φτάνει στην επικράτηση με γκολ των Γιακουμάκη (50\’) και Τόρες (71\’).

Ο Ηρακλειώτης φορ σκόραρε με ωραίο σουτ, ενώ ο Ισπανός επιθετικός \”χρίστηκε\” σκόρερ με το κεφάλι, μετά την ιδανική σέντρα του Δημήτρη. 

Ο ΟΦΗ απείλησε με τους Μονιάκη (63\’), Λαμπρόπουλο (64\’), Μακουκούλα (87\’), ενώ ο Πλατανιάς έφτασε κοντά και σε άλλο γκολ με τους Τόρες (72\’, 83\’ και 85\’), Μπεριάν (88\’)

Με προβλήματα τραυματισμών αποχώρησαν για τη Χανιώτικη ομάδα οι Φερνάντες, Γιακουμάκης, Ιντζίδης, ενώ και ο Μπέλιτς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο φινάλε. 

Πλατανιάς (Μαρίνος Ουζουνίδης): Περιστερίδης (65\’ Ζάλουντοκ), Ζουμπουλάκης (46\’ Τσοντάκης), Φερνάντες (42\’ λ.τρ. Ιντζίδης, 86\’ Φαΐσκα), Φαΐσκα (46\’ Κάστελς), Ραφαέλ (46\’ Δημήτρης), Σιώπης (46\’ Στόλερ), Αγκιλέρα (46\’ Τέτε), Γουνδουλάκης (46\’ Γιακουμάκης, 68\’ λ.τρ. Μπέλιτς), Μπέλιτς (46\’ Μπεριάν), Κατάι (46\’ Μοράλ), Ναζλίδης (46\’ Τόρες).

ΟΦΗ (Γιάννης Ταουσιάνης): Δασκαλάκης (46\’ Φερνάντεζ), Μπούρμπος (64\’ Βιτώρος), Μιλιάζες (46\’ Μονιάκης), Τριποτσέρης, Ζβασίγια (85\’ Δαμιανάκης), Βερόν (46\’ Λαμπρόπουλος), Κάλαϊτζιτς, Ζε Εντουάρντο (64\’ Μακουκούλα), Κουτσιανικούλης (46\’ Νιμανί), Παπάζογλου (46\’ Ροβίθης), Όγιος (46\’ Στάθης).

Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook