Έξυπνη κομπίνα σκαρφίστηκε μια γυναίκα από τα Τρίκαλα για να αδειάσει τον τραπεζικό της λογαριασμό, παρόλο που το μεγάλο χρηματικό ποσό που περιείχε είχε δεσμευτεί. Επειδή στην πόλη της δεν μπορούσε να κάνει κάτι, πήγε σε υποκατάστημα της ίδιας τράπεζας στην Σκιάθο!

Η πονηρή γυναίκα είχε 42.000 ευρώ σε προθεσμιακή κατάθεση στην τράπεζα, αλλά κατάφερε να εξαπατήσει τρεις υπαλλήλους οι οποίοι δεν αντιλήφθηκαν ότι το συγκεκριμένο ποσό το είχε ενεχυριάσει για να καλύψει ένα καταναλωτικό δάνειο ύψους 40.000 ευρώ που είχε πάρει! Έτσι, της έδωσαν τα χρήματα που ζήτησε.

Φυσικά, η κομπίνα δεν άργησε να αποκαλυφθεί αλλά ήδη η παμπόνηρη καταθέτρια είχε φροντίσει να εξαφανιστεί, μαζί με τα 42.000 ευρώ! Η Ασφάλεια Τρικάλων που διενήργησε προανάκριση σχημάτισε δικογραφία σε βάρος της η οποία διαβιβάστηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα που όρισε τακτική δικάσιμο για τις 12 Φεβρουαρίου 2014. Είναι άγνωστο, όμως, αν η δράστιδα θα έχει εντοπιστεί ως τότε για να καθίσει στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου…

protothema.gr