Ποιος θα έλεγε όχι στην πολυτέλεια και την άνεση που μπορεί να προσφέρει μια σουίτα ξενοδοχείου;

Πόσω μάλλον αν σε αυτή έχουν διανυκτερεύσει βασιλείς και επιφανείς προσωπικότητες;


Σας παρουσιάζουμε τις πιο πολυτελείς και ακριβές σουίτες του κόσμου που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από πολλά παλάτια και βασιλικά ανάκτορα.

The Prince of Wales Suite, Hotel Bristol, Bιέννη


\"\"

Μια ευρύχωρη σουίτα με ένα υπνοδωμάτιο απλώνεται σαν μια αριστοκρατική κατοικία. Έχει δυο μπάνια και πολυτελή επίπλα που μοιάζουν να έχουν βγει από παλάτι. Στο δωμάτιο αυτό φιλοξενήθηκαν τα γραφεία του Βρετανικού Στρατού για περίπου μια δεκαετία, μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Επίσης έχει μείνει εκεί ο βασιλιάς Εδουάρδος VIII το 1936 όταν ήταν βασιλιάς της Γαλλίας, καθώς και σταρ του κινηματογράφου, όπως η Catherine Deneuve.

Οι καλύτερες παροχές:

\"\"

Από το αεροδρόμιο θα σας παραλάβει μια υπερπολιτελής Mercedes. Στο δωμάτιο σας θα έχετε συχνή αναπλήρωση στις φιάλες μεταλλικού νερού Romerquelle, ενώ τα βάζα θα έχουν πάντα φρέσκα κίτρινα τριαντάφυλλα. Το δωμάτιο περιλαμβάνει ένα άρτια εξοπλισμένο γυμναστήριο. Η Κρατική Όπερα της Βιέννης είναι τόσο κοντά που μπορείτε σχεδόν να ακούσετε το θρόισμα της μπακέτας του μαέστρου.

Τιμή: 2.700 ευρώ τη βραδιά


Royal Suite, Hotel Imperial, Βιέννη


\"\"

Πολυέλαιοι Gargantuan κρέμονται από το ταβάνι των δωματιών που είναι διακοσμημένα με λευκά, χρυσά και μπλέ χρώματα. Το σαλόνι της σουίτας διαθέτει δυο καθιστικά, ένα γραφείο και μια τραπεζαρία, ενώ το πάτωμα είναι διακοσμημένο με περίτεχνα σχέδια. Η τριών υπνοδωματίων σουίτα φέρνει στο νου κουαρτέτα ενχόρδων, βασιλικά φορέματα και λιποθυμίες στους μπροκάρ καναπέδες. Έχει φιλοξενήσει αμέτρητες διάσημες προσωπικότητες, από την Elizabeth Taylor και τον Richard Burton μέχρι τη Lady Gaga, και το ζευγάρι Brad Pitt και Angelina Jolie.


Οι καλύτερες παροχές:


\"\"

Στα βάζα του θα βρείτε δεκάδες ροζ τριαντάφυλλα . Το φως του ήλιου που μπαίνει από τα μεγάλα παράθυρα την αυγή δίνει στο δωμάτιο μια παραμυθένια διάσταση.

Τιμή: 2.900 ευρώ τη βραδιά


Royal Etihad Suite, Etihad Towers, Αμπού Ντάμπι

\"\"

Αυτή η τεσσάρων υπνοδωματιών και έξι μπάνιων σουίτα καταλαμβάνει ολόκληρο τον εξηκοστό όροφο και είναι τόσο πλούσια που θα εκπλαγείτε από την ποσότητα των γλυκών, μπισκότων και κερασμάτων που θα σας υποδεχθούν. Η πράσινη μαρμάρινη βρύση σε ένα από τα μπάνια είναι ένα από τα εντυπωσιακά της κομμάτια. Στην σουίτα έχουν μείνει προς το παρόν ελάχιστοι τυχεροί. Το μαρμάρινο ιδιωτικό ασανσέρ θα σας οδηγήσει στο δωμάτιο σας και τα ipads που θα βρείτε μέσα θα σας χρησιμεύσουν στο να κλείσετε τις κουρτίνες ή να καλέσετε τον μπάτλερ.


Οι καλύτερες παροχές:


\"\"

Ένα Audi Α6 θα σας περιμένει στο αεροδρόμιο. Στα μπάνια θα βρείτε προϊόντα περιποίησης Hermes, ενώ από όλους τους χώρους της σουίτας μπορείτε να απολαύσετε μια μοναδική θέα.

Τιμή: 13.800 ευρώ τη βραδιά


Palace Suites, Emirates Palace, Αμπού Ντάμπι


\"\"

Οι σουίτες ενός υνοδωματίου (συνολικά 48) έχουν ψηλά ταβάνια που δίνουν μια αίσθηση απόλυτης πολυτέλειας. Τόσο η είσοδος όσο και το καθιστικό έχουν μαρμάρινες κολώνες και το κρεβάτι πλαισιώνεται από δυο δωρικούς κίονες. Το μπάνιο με το λευκό μάρμαρο, τα χρυσά φωτιστικά και το Jacuzzi είναι πολύ μεγαλύτερο από ένα κανονικό διαμέρισμα. Η σουίτα μπορεί ακόμα να συνδυαστεί με ακόμα μία ή δύο και έτσι να δημιουγηθεί ένα αυτόνομο ιδιωτικό συγκρότημα.

Οι καλύτερες παροχές:

\"\"

Ένα «βουνό» από φρούτα θα σας περιμένει στο τραπεζάκι του καφέ, όπου θα βρείτε και ποικιλία από finger food.

Τιμή: 3.000 ευρώ τη βραδιά


Provocateur Suite, Hard Rock Hotel, Λας Βέγκας


\"\"

Αυτή η σουίτα έχει δυο υπνοδωμάτια με καθρέφτες στα ταβάνια και των δύο και έχει σχεδιαστεί για να θυμίζει παλάτι. Στην είσοδο θα σας υποδεχθούν τοίχοι καλυμμένοι από μαύρο βινύλιο. Σε έναν σκοτεινό προθάλαμο μεταξύ του φουαγιέ και του κυρίως μπάνιου θα βρείτε ένα κλουβί αρκετά μεγάλο ώστε να χωράει έναν ανθρωπο. Το σαλόνι διαθέτει μεταξύ άλλων ένα χαλί φτιαγμένο από παλιές μαύρες δερμάτινες ζώνες. Υπάρχει η φήμη ότι τον περασμένο Ιούνιο έμειναν εκεί οι Duran Duran.

Οι καλύτερες παροχές:


\"\"

Το υδρομασάζ στη βεράντα με την εκπληκτική θέα των αεροπλάνων που πετούν τόσο κοντά που μοιάζουν με παιχνίδια που θα μπορούσε κανείς να αγγίξει στον ουρανό.

Τιμή: 5.700 ευρώ τη βραδιά για το Σαββατοκύριακο


Sky Villa 12, Aria Resort & Casino, Λας Βέγκας


\"\"

Αυτή η διώροφη σουίτα ενώνεται με τον πάνω όροφο με μια χρυσή σκάλα και περιλαμβάνει τρία υπνοδωμάτια, το καθένα από τα οποία έχει ξεχωριστό μπάνιο για άνδρες και ξεχωριστό για γυναίκες. Έχει τεράστια παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή, ένα iMac, εξοπλισμένη κουζίνα και γυμναστήριο με χαμάμ. Η διακόσμηση είναι καλαίσθητη και εντυπωσιακή. Δυο μπάτλερ πλήρους απασχόλησης θα κάνουν τα πάντα για σας, από το να αδειάσουν τις βαλίτσες σας μέχρι να τοποθετήσουν τις μπάλες πάνω στο τραπέζι μπιλιάρδου. Η σουίτα είναι διάσημη στους Κινέζους δισεκατομμυριούχους και στα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Μέσης Ανατολής.


Οι καλύτερες παροχές:


\"\"

Το μπάνιο υψηλής τεχνολογίας κάνει τα πάντα, εκτός ίσως από το να δέσει τα κορδόνια των παπουτσιών σας.

Τιμή: 5.700 ευρώ τη βραδιά


Empire Suite, The Carlyle, Νέα Υόρκη


\"\"

Μια διώροφη σουίτα με υπέροχη σκάλα, τοίχους καλλυμμένους με κασμίρ και μοναδική θέα στο Central Park. Με το γύρισμα του κλειδιού στην πόρτα μπαίνετε αυτόματα στη υψηλή κοινωνία της Νέας Υόρκης. Η σουίτα έχει σχεδιαστεί από τον Thierry Despont, ο οποίος είναι σήμερα υπεύθυνος για την ανακαίνιση του Ritz στο Παρίσι.

Οι καλύτερες παροχές:

\"\"


Η συλλογή από ασπρόμαυρες φωτογραφίες διαλεγμένες από τον επιμελητή του τμήματος φωτογραφίας του Μητροπολιτικού Μουσείου Τέχνης, αλλά και οι κομψές floral λεπτομέρειες του δωματίου. Οι μαξιλαροθήκες σας θα έχουν πάνω το μονόγραμμα σας. Τέλος, η θέα του ήλιου που ανατέλει ή δύει στο Central Park είναι ανεκτίμητη.

Τιμή: 11.500 ευρώ τη βραδιά


The Presidental Suite, Waldorf Astoria, Νέα Υόρκη


\"\"

Η πολυτελής αυτή σουίτα μπορεί να σας προσφέρει την άνεση που αναζητάτε. Θα βρείτε τη μικρή ξύλινη κουνιστή καρέκλα που δόθηκε ως δώρο από τον John F. Kennedy, ανάμεσα στο τζάκι και γραφείο Αϊζενχάουερ. Στο υπνοδωμάτιο θα μπορέσετε να συντάξετε μια ομιλία στο γραφείο του MacArthur, το οποίο χρονολογείται από τα χρόνια που έζησε στο Waldorf με τη σύζυγο του. Περιέργως τα παράθυρα δεν είναι αλεξίσφαιρα. Η σουίτα περιλαμβάνει συνολικά τέσσερα υπνοδωμάτια, το καθένα από τα οποία έχει ξεχωριστό κλειδί. Σε όλο τον κόσμο θα βρείτε τις λεγόμενες προεδρικές σουίτες, αλλά αυτή είναι η μόνη που έχει φιλοξενήσει όλους τους προέδρους των ΗΠΑ μετά τον Herbert Hoover.

Οι καλύτερες παροχές:


\"\"

Το εωτερικό της μοιάζει πολύ με το Οβάλ Γραφείο και είναι διακοσμημένη με χρώματα κρεμ και χρυσά. Προεδρικές σφραγίδες κοσμούν την τραπεζαρία και είναι χαραγμένες σε γυαλί σε απλίκες στο σαλόνι.

Τιμή: 7.600 ευρώ τη βραδιά

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook