Ένας καλά στημένος Α.Ο. Χανιά, θυμίζοντας κατά διαστήματα την εμφάνιση στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα, κατάφερε να φύγει αλώβητος από το Παμπελοποννησιακό.
Το \”λευκό\” 0-0 με την Παναχαϊκή, βάσει ευκαιριών, ίσως αφήνει μια πίκρα στην Χανιώτικη ομάδα, που μπορούσε να είχε πετύχει γκολ στο πρώτο ημίχρονο, με σπουδαιότερη την ευκαιρία του Πάγκαλου.
Στην επανάληψη ο Μαραγκουδάκης έχασε την κλασσικότερη ευκαιρία για τους γηπεδούχους, ενώ ο ΑΟΧ πήγε να ρίξει… βόμβα στο γήπεδο με το σουτ του Καμπλιώνη στις καθυστερήσεις. που εξουδετέρωσε δύσκολα ο Λαζαρίδης.
Για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια ο Κώστας Κιάσσος βρέθηκε αντιμέτωπος με την ομάδα από την οποία αναδείχθηκε.

Φάσεις

7\’ Σουτ του Πάγκαλου κοντράρει στον Καραμανλή και καταλήγει κόρνερ, με φωνές του αρχηγού του ΑΟΧ για χέρι.
22\’ Φάουλ Κιάσσου ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι η μπάλα.
33\’ Καλή εκτέλεση φάουλ του Τσάτσου, ελάχιστα άουτ η μπάλα.
40\’ Κόρνερ του Βασιλόγιαννη, κεφαλιά του Λουκίνα άουτ.
43\’ Ο Πάγκαλος βγαίνει στην πλάτη της άμυνας, αποφεύγει τον Λαζαρίδη και πλασάρει σε κενή εστία, με τον Παληγεώργο να σώζει στη γραμμή.
52\’ Ο Βασιλαντωνόπουλος κάνει την κούρσα από τ\’ αριστερά και \”κόβει\” τη μπάλα στον ξεμαρκάριστο Μαραγκουδάκη, που δεν πλασάρει σωστά και στέλνει τη μπάλα άουτ.
60\’ Πολύ καλή στιγμή για τον ΑΟΧ με τον Βασιλόγιαννη να κάνει την παράλληλη μπαλιά για τον Λουκίνα, που πλασάρει, για να βάλει σωτήρια την κόντα ο Κωστόπουλος και να καταλήξει η μπάλα κόρνερ.
70\’ Σουτ του Κωστόπουλου άουτ.
88\’ Σουτ του Μαραγκουδάκη μπλοκάρει ο Θεοδωρόπουλος.
90+2\’ Κεφαλιά του Μαραγκουδάκη μπλοκάρει ο Θεοδωρόποιυλος.
90+3\’ Ο Μπουντόπουλος δίνει στον Καμπλιώνη, που σουτάρει μέσα από την περιοχή με τον Λαζαρίδη να αποκρούει με δυσκολία.
Παναχαϊκή (Τίμος Καβακάς): Λαζαρίδης, Παληγεώργος, Λίτσης, Κωστόπουλος, Γκαντιάνγκα, Φατιόν (64\’ Μπόζιτς), Κιάσσος (46’ Βασιλαντωνόπουλος), Σιτόε, Μαραγκουδάκης, Ζλάτκοβιτς (46’ Κοντογουλίδης), Καραμανλής.

Α.Ο. Χανιά (Μουράτ Σεροπιάν): Θεοδωρόπουλος, Χατζηισαΐας, Τσατσαρής, Παπατζίκος, Πάγκαλος, Μανωλάς, Λουκίνας (77’ Σαντριάς), Τσάτσος (90’ Καμπλιώνης), Παγώνης, Βασιλόγιαννης (67\’ Μπουντόπουλος), Ζντράβκοβιτς.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook