Ακόμα μια συγκλονιστική παρουσία κατέγραψε απέναντι στην Παναχαϊκή ο Σωτήρης Τσάτσος.
Ο πολύπειρος επιτελικός μέσος του Α.Ο. Χανιά μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε στην κάμερα του ΟΤΕ TV τα εξής: \”Ήρθαμε στην έδρα μιας ομάδας που είναι από τα φαβορί για την άνοδο από τη Β\’ κατηγορία. Σταθήκαμε πάρα πολύ καλά και ακολουθήσαμε κατά γράμμα τις εντολές που μας είχε δώσει ο προπονητής. Όλη η δουλειά που κάναμε την περασμένη εβδομάδα μας βγήκε μέσα στο γήπεδο και αν ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί θα μπορούσαμε να πετύχουμε ένα γκολ και να πάρουμε τη νίκη. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου και στους προπονητές. Θα ματώνουμε σε κάθε αγώνα για το θετικό αποτέλεσμα\”.
Σε ερώτηση για το αν στα 35 το αποφάσισε να γίνει δεινός εκτελεστής και στα φάουλ (σκόραρε με το Βύζαντα και είχε καλή εκτέλεση με την Παναχαϊκή): \”Τα δουλεύω αρκετά στις προπονήσεις. Πιστεύω ότι λίγο ήθελε για να γίνει γκολ το φάουλ που εκτέλεσα\”.
Για το τι συμβουλεύει τους συμπαίκτες του, αρκετοί εκ των οποίων παίζουν για πρώτη φορά στην κατηγορία αυτή: \”Να δουλεύουν και να αγαπάνε αυτό που κάνουν. Πρέπει να δουλεύεις και να αγαπάς αυτό που κάνεις, αλλά και να ακούς τον προπονητή σου\”

Για το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου που ακολουθεί: \”Θα πάμε δυνατά όπως σε κάθε παιχνίδι. Έχουμε μια εβδομάδα για να δουλέψουμε. Με τη βοήθεια του κόσμου, τον οποίο θέλω να ευχαριστήσω και για την στήριξή του στο προηγούμενο παιχνίδι, όλα πιστεύω θα πάνε καλά\”.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook