Η Ευρωπαϊκή Ακαδημία Βιωσιμότητας (ESA-European Sustainability Academy) φιλοξενεί την πρώτη εμφάνιση του διάσημου μουσικού, DJ, παραγωγού και συνθέτη Gramatik από το Brooklyn που περιλαμβάνει το Δράπανο Χανίων στην Ευρωπαϊκή του περιοδεία.
Ο λόγος που ο διεθνής καλλιτέχνης επέλεξε το Δράπανο μαζί με το Λονδίνο, το Παρίσι, το Αμβούργο, το Βερολίνο και την Αθήνα είναι το κτήριο που θα φιλοξενήσει τη συναυλία.
Η Ακαδημία βρίσκεται σε έναν αρχαίο ελαιώνα, ντυμένο με τα υπέροχα χρώματα και τη μοναδική ενέργεια της ελληνικής Μεσογείου, και στεγάζεται σε ένα πλήρως οικολογικό κτήριο μηδενικού περιβαλλοντικού αποτυπώματος. Μια εξωτική κατασκευή από αχυρόμπαλες, ξύλο και τοπική πέτρα, έτοιμη να φιλοξενήσει τους ιδιαίτερους ήχους του Σλοβένου μουσικού. 

\"\"

Η ζωντανή του εμφάνιση στην Κρήτη θα είναι και η πρώτη του οικολογική, εφόσον η συναυλία θα είναι το πρώτο, εκτός δικτύου ηλεκτροδότησης μουσικό happening στην
Κρήτη. Η ενέργεια του κτηρίου αντλείται αποκλειστικά μέσω φωτοβολταϊκών συστημάτων που ο κρητικός ήλιος φροντίζει να θρέφει γενναιόδωρα.
Οι δισκογραφικές δουλειές του Gramatik έχουν μεγάλη απήχηση σε ένα ευρύ κοινό και οι εξαιρετικά καλές κριτικές που έλαβε, σε συνδυασμό με τις υψηλές πωλήσεις της δουλειάς του, του χάρισαν τα βραβεία “Best chill-out artist” και “Best chill-out track” στην απονομή βραβείων του Beatport το 2010. Πιο πρόσφατα, ανέβασε στην ιστοσελίδα HyperMachine μια πανέξυπνη διασκευή του «ιερού» Stairway to Heaven των Led Zeppelin, φτάνοντας στην πρώτη θέση ακρόασης μέσα σε λίγες ώρες, κι από τότε εμφανίζεται στο Top 10
του site με κάθε νέα του κυκλοφορία.
Η μοναδική εμφάνιση ενός παγκόσμιας κλάσης μουσικού το Σάββατο 26 Οκτωβρίου, είναι μια μοναδική εμπειρία, σε έναν εξαιρετικό χώρο μέσα στο υπέροχο φυσικό τοπίο της ορεινής Κρήτης. 
 Μαζί με τον Gramatik εμφανίζονται, οι «δικοί μας» The Blue Square ft. DJ Enthro από την Αθήνα και οι Spiralmaze από τα Χανιά.
Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες σχετικά με τα σημεία πώλησης στην Κρήτη μπείτε στη σελίδα του event στο Facebook εδώ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook