Αυτή τη φορά η διοίκηση του Πλατανιά, λαμβάνοντας υπ' όψη τη δυσαρέσκεια του κόσμου για τις τιμές κόντρα στον Παναθηναϊκό, όρισε στα 25 ευρώ την είσοδο στις Θύρες 1 και 2 για το ματς με τον Ολυμπιακό και στα 20 για τη Θύρα 3.

Οι φίλοι των περσινών νταμπλούχων Ελλάδας θα καταλάβουν ένα κομμάτι της Θύρας 3 και ολόκληρη τη Θύρα 4.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Τρίτη (15/10).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει ότι η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013, στις 20.30, στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ 2013 – 2014, θα ξεκινήσει αύριο, Τρίτη, και θα πραγματοποιείται από τις 10 το πρωί έως τη 1 μετά το μεσημέρι, από τα Γραφεία της Π.Α.Ε. στον Πλατανιά και από τα Γραφεία Διάθεσης Εισιτηρίων στα Χανιά (Κυδωνίας 67, δίπλα στο κατάστημα «Σταύρος Σπορ»).

Σημειώνεται ότι την Τρίτη 15 Οκτωβρίου και την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου δικαίωμα αγοράς εισιτηρίου θα έχουν αποκλειστικά και μόνο οι κάτοχοι αποκόμματος εισιτηρίου από τον αγώνα Πλατανιάς Χανίων – Πανθρακικός, στην ίδια Θύρα, όχι όμως και στην ίδια θέση.

Από την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου δικαίωμα αγοράς εισιτηρίου θα έχουν όλοι οι φίλαθλοι.

Τιμές
Θύρες 1 & 2: 25 ευρώ.
Θύρα 3: 20 ευρώ.

Σημειώνεται ότι σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, παρουσία, μεταξύ άλλων, εκπροσώπων και από τις δύο Π.Α.Ε. (Πλατανιάς Χανίων και Ολυμπιακός), αποφασίστηκε ότι η φιλοξενούμενη ομάδα θα λάβει συγκεκριμένο αριθμό εισιτηρίων (όλη τη Θύρα 4 και ένα μικρό μέρος της Θύρας 3).
Επίσης, αποφασίστηκε ότι οι κάτοχοι αυτών των εισιτηρίων θα προσέλθουν στο γήπεδο μέσω του δρόμου των Μουρνιών και θα εισέλθουν σε αυτό από την είσοδο της Θύρας 4.
Παράλληλα, έγινε σαφές από τους εκπροσώπους της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων ότι οι φίλαθλοι με εισιτήριο στις Θύρες 1 και 2 καθώς και στο μεγάλο μέρος της Θύρας 3 (πλην του τμήματος που θα δοθεί στη φιλοξενούμενη ομάδα) δεν θα επιτρέπεται να φέρουν μαζί τους διακριτικά (κασκόλ, φανέλες καθώς και πανό ή άλλα σχετικά αντικείμενα) της φιλοξενούμενης ομάδας.

Επίσης, αποφασίστηκαν, μεταξύ άλλων, και τα εξής:
• Να πραγματοποιηθούν αυστηροί προέλεγχοι στους φιλάθλους σε δύο ή τρεις ζώνες περιμετρικά του Γηπέδου Περιβολίων, ώστε να αποκλειστεί η μεταφορά εντός της εγκατάστασης απαγορευμένων ή άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς και η απομάκρυνση όσων τυχόν θα στερούνται εισιτηρίων.
• Να αποκλειστεί η πρόσβαση και η είσοδος στο Γήπεδο Περιβολίων φιλάθλων που δεν διαθέτουν ονομαστικό ή σφραγισμένο από το Α.Τ. Χανίων εισιτήριο για τον εν λόγω αγώνα, καθώς επίσης και όσων βρίσκονται σε προφανή κατάσταση μέθης ή υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.
• Οι φίλαθλοι που θα προσέλθουν στο Γήπεδο για να παρακολουθήσουν τον αγώνα, να φέρουν μαζί τους, πέραν του εισιτηρίου που θα κατέχουν, και την αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριό τους ή την άδεια διαμονής εφόσον πρόκειται για αλλοδαπούς.
• Να μην επιτραπεί η είσοδος στο Γήπεδο Περιβολίων φιλάθλου φέροντα πανό ή πλακάτ με υβριστικό/προκλητικό ή αντεθνικό περιεχόμενο, σε ελληνικό ή ξενόγλωσσο κείμενο, καθώς και τα φέροντα στηρίγματα (κοντάρια)."
Λευτέρης Αντωνακάκης