Πριν λίγη ώρα έφτασε σε email αναγνώστη ένα μήνυμα που δήθεν ενημερώνει ότι έχει παραβιαστεί ο λογαριασμός του στην Τράπεζα Πειραιώς, το οποίο περιέχει ένα link, που παραπέμπει σε μία σελίδα, που φαινομενικά είναι της Τράπεζας και ζητάει να συμπληρώσει ο χρήστης κάποια στοιχεία.

Το μήνυμα είναι απάτη, αφού είναι ξεκάθαρο ότι η σελίδα παραπομπής δεν είναι από την ηλεκτρονική τραπεζική της Τρ. Πειραιώς και μπορείτε να δείτε τις διαφορές παρακάτω εικόνες.

Δείτε το σχετικό email με την παραπομπή στην σελίδα-απάτηΗ βασική διαφορά βρίσκεται στην διεύθυνση της σελίδας όπως σημειώνεται με κόκκινο πλαίσιο.

Πλαστή ιστοσελίδαΠλαστή διεύθυνση σε μεγέθυνσηΓνήσια ιστοσελίδαΓνήσια διεύθυνση σε μεγέθυνσηΩστόσο όμως σε κάθε περίπτωση για την Τράπεζα Πειραιώς, όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα της ισχύει πάντα το παρακάτω:

"Σας υπενθυμίζουμε ότι η Τράπεζα Πειραιώς δεν θα σας ζητήσει ποτέ, με κανέναν τρόπο και για κανένα λόγο, να αποκαλύψετε προσωπικά σας στοιχεία, όπως στοιχεία λογαριασμών και καρτών, κωδικούς ATM και κωδικούς εισόδου στις υπηρεσίες web banking, mobile banking ή phone banking".

Flashnews.gr