Για τέταρτη φορά η Antonia Kozakova από τη Σλοβακία κατέκτησε το παγκόσμιο ρεκόρ κατοχής… χαρτοπετσετών, η αξία των οποίων ξεπερνά τις 350.000 ευρώ.

Η 39χρονη γυναίκα έχει στη συλλογή της 62.757 χαρτοπετσέτες διαφορετικών σχεδίων, τις οποίες φυλά «σα κόρη οφθαλμού» στο γραφείο της.

Χρειάστηκαν 16 χρόνια για να φτιάξει την εντυπωσιακή συλλογή της, στην οποία περιλαμβάνονται κομμάτια από διάφορες χώρες του κόσμου.

Το πρώτο της παγκόσμιο ρεκόρ το έκανε το 2007, έχοντας μαζέψει 21.000 χαρτοπετσέτες. Ακολούθησε το 2008 με 30.300 χαρτοπετσέτες και αργότερα την ίδια χρονιά, έσπασε το δικό της ρεκόρ ξανά έχοντας συλλέξει 50.000 κομμάτια.

\"\"

Η Antonia έχει στη συλλογή της μια μικροσκοπική χαρτοπετσέτα μήκους μόλις 7 εκατοστών, καθώς επίσης και μια πολύ μεγαλύτερη, η οποία εκτείνεται σε μήκος 122 εκατοστών!

\"\"

\"\"

Ένα από τα πιο παλιά σχέδια χρονολογείται πίσω στη δεκαετία του 1940, ενώ διαθέτει ακόμη μία με τα πρόσωπα και τις υπογραφές δύο «Σκαθαριών», των Ringo Starr και John Lennon.

«Η συλλογή μου είναι μοναδική. Δεν υπάρχουν διπλά κομμάτια» είπε στη Daily Mail.

\"\"

Στόχος της είναι, όπως αναφέρει το άρθρο, να φτάσει τα 100.000 κομμάτια, ένα από τα οποία να έχει το πρόσωπο και το όνομά της επάνω και ένα ακόμη την υπογραφή του αγαπημένου της ηθοποιού… του Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ.

\"\"

\"\"

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook