Με αρκετά προβλήματα ξεκίνησε η προετοιμασία του Πλατανιά για το ματς του Σαββάτου (19/10) με τον Ολυμπιακό.
Από το φιλικό με τον ΟΦΗ απεκόμισαν προβλήματα τραυματισμών οι Γιακουμάκης, Φερνάντες, Κατάι, ενώ τελικά δεν είχε κάτι το ανησυχητικό ο Ιντζίδης. 
Ατομικό πρόγραμμα συνεχίζουν και οι Πόποβιτς, Σούκιας, ενώ ο Γιωργαλλίδης βρίσκεται στην Κύπρο για το παιχνίδι της Εθνικής του ομάδας με την Αλβανία.
Η επίσημη ενημέρωση του Πλατανιά:
\”Μετά το Κυριακάτικο ρεπό, ξεκίνησε σήμερα η προετοιμασία της ομάδας του Πλατανιά Χανίων για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013, στις 20.30, στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ 2013 – 2014.

Η απογευματινή προπόνηση στο Δημοτικό Γήπεδο Μάλεμε περιελάμβανε κυρίως ασκήσεις τακτικής, υπό τις οδηγίες του Μαρίνου Ουζουνίδη και των συνεργατών του.

Θεραπεία ακολούθησαν οι Γιακουμάκης (τραυματίστηκε στον φιλικό αγώνα με τον Ο.Φ.Η. και αναμένεται να λείψει για τρεις, περίπου, εβδομάδες), Φερνάντες (τραυματίστηκε, επίσης, στον φιλικό αγώνα με τον Ο.Φ.Η. και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες) και Θέρα.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Κατάι (ένιωσε ενοχλήσεις στον φιλικό αγώνα με τον Ο.Φ.Η.), Πόποβιτς και Σούκιας, ενώ απών ήταν ο Γιωργαλλίδης, λόγω υποχρεώσεων με την Εθνική Ομάδα της Κύπρου.

Το αυριανό πρόγραμμα περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση, στις 17.00, στο Δημοτικό Γήπεδο Μάλεμε.\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook