Χαμόγελα και αισιοδοξία για την νέα τουριστική σαιζόν, στη δεξίωση που παρέθεσε σήμερα το Ελληνικό Υπουργείο Τουρισμού, το γραφείο του ΕΟΤ και η Ελληνική Πρεσβεία στη Μόσχα, προς τιμήν των Ρώσων Tour Operators που στήριξαν την Ελλάδα ως τουριστικό προορισμό το 2013.

Η Ελληνίδα Υπουργός Τουρισμού Κα. ‘Ολγα Κεφαλογιάννη στα πλαίσια επίσημης επίσκεψης της στην Ρώσικη πρωτεύουσα, δεξιώθηκε και ευχαρίστησε στην ομιλία της τους μεγαλύτερους Ρώσους Tour operators που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση στον πανέμορφο χώρο του Aist Cafe.

Όλοι ανανέωσαν το ραντεβού τους στους τόπους-προορισμούς στην Ελλάδα με μεγαλύτερα νούμερα για τη σαιζόν του 2014.

Παρόντες στην εκδήλωση η Περιφέρεια Νοτίου Αιγίου με την Αντιπεριφεριαρχη Κα. Λ. Φτακλάκη, ο επιχειρηματίας Κός Αλέξανδρος Αγγελόπουλος, εκπρόσωπος του ΔΣ του ΣΕΤΕ, του ΞΕΕ και του Ελληνορωσικού επιμελητηρίου Ελλάδας, υπεύθυνη πωλήσεων στην Ρωσία της αεροπορικής εταιρίας Aegean, το Visit Greece, και πολλοί άλλοι.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση ολοκληρώθηκε με επιτυχία με την αρωγή της νέας αεροπορικής εταιρίας Blue Bird Airways που δραστηριοποιείται τα τελευταία τρία χρόνια και στην Ρωσία.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook