Το Σωματείο ΥΠΕΡΒΑΣΗ, ο Σύλλογος ΚΡΙΚΟΣ και η σχολή χορού «Ντίνα Βασιλάκη» υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Ηρακλείου με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Ψυχικής Υγείας που φέτος είναι αφιερωμένη στα άτομα μεγάλης ηλικίας, συνδιοργανώνουν εκδήλωση στην Βασιλική του Αγίου Μάρκου σήμερα Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 18:30 – 21:00.

Πρόγραμμα Εκδήλωσης

● Ομιλία από την κα. Τζανακάκη Μαρία, Νευρολόγος Ψυχίατρος -Διευθύντρια Ψυχιατρικής Κλινικής Γ.Ν.Χ «Ψυχική Υγεία στην Τρίτη Ηλικία».

Ομιλία – Χαιρετισμός από την κα. Συγγελάκη Δέσποινα, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής – Πρόνοιας και Αλληλεγγύης. «Ψυχική υγεία και κοινωνική φροντίδα στο δήμο Ηρακλείου»

● Ομιλία από την κα. Καρακατσάνη Βαγγελιώ, Μέλος της Υπέρβασης , Σωματείο ενάντια στην προκατάληψη για τις ψυχικές διαταραχές. «Σύλλογος Υπέρβαση, Δράσεις και Προτεραιότητες»

Μετά τις ομιλίες θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα:
● Έργα για πιάνο από την Ελένη Παπασπύρου: Cl. Debussy: Arabesque Νο.1, Golliwogg\’s Cake – Walk, Fr. Chopin: Andante spianato et grande Polonaise brillante op.22

● Δομημένος αυτοσχεδιασμός / χορογραφία, από τη σχολή χορού ‘Ντίνα Βασιλάκη’. Τίτλος: « Εσείς;». Ιδέα – καθοδήγηση: Καράλη Χαρά

Στα πλαίσια της εκδήλωσης θα λειτουργήσει περίπτερο με ενημερωτικά έντυπα των Συλλόγων καθώς και παζάρι με χειροποίητα κοσμήματα από ψυχικά ασθενείς.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook