Σε συναγερμό έχουν τεθεί οι Αρχές ύστερα από πληροφορίες για σχεδιαζόμενο τρομοκρατικό χτύπημα με πολιτικό στόχο. Ολα τα στοιχεία, ακόμα και η παραμικρή ένδειξη, εξετάζονται με κάθε σοβαρότητα.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το «Έθνος», η ανησυχία επιτείνεται από το γεγονός ότι ο φυγόποινος και καταζητούμενος Νίκος Μαζιώτης ήταν ο ένας εκ των δραστών στη ληστεία που διαπράχθηκε στην Εθνική Τράπεζα των Μεθάνων τον περασμένο Ιούλιο.

Κόκκινος συναγερμός έχει σημάνει τις τελευταίες ημέρες στις Αρχές Ασφαλείας καθώς πυκνώνουν οι πληροφορίες και τα συνδυαζόμενα στοιχεία για τρομοκρατικό χτύπημα και μάλιστα σε «πολιτικό στόχο».

Αρμόδιος παράγων ο οποίος είναι σε θέση να γνωρίζει το κλίμα από το εσωτερικό των υπηρεσιών που είναι επιφορτισμένες με το εν λόγω αντικείμενο εξηγούσε πως «η ανησυχία δεν είναι αόριστη και αβάσιμη».

Αντιθέτως τόνιζε ότι συγκλίνουσες ενδείξεις και άλλα στοιχεία αξιολογούνται αρμοδίως ως πολύ σοβαρά για το ενδεχόμενο τρομοκρατικής ενέργειας το αμέσως προσεχές διάστημα.

Αλλες πηγές μάλιστα συνέδεαν και τη χθεσινή ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για τα ντοκουμέντα από τη ληστεία του Νίκου Μαζιώτη σε τράπεζα τον περασμένο Ιούλιο, με τον φόβο των Αρχών για την προετοιμασία επίθεσης και την επιστροφή του εφιάλτη της τρομοκρατίας.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook