Δωρεάν δοκιμή δικτύου προσφέρει για πρώτη φορά στην Ελλάδα η WIND, καλώντας τους καταναλωτές να δοκιμάσουν το εξελιγμένο δίκτυό της πριν το επιλέξουν, ώστε να διαπιστώσουν οι ίδιοι πώς καλύπτει πλήρως τις ανάγκες τους για γρήγορη κι αξιόπιστη επικοινωνία.

H πρόσκληση της WIND για δωρεάν δοκιμή δικτύου επισφραγίζει μία τριετία σημαντικών επενδύσεων. Από το 2010 η WIND υλοποίησε επενδύσεις ύψους 350 εκατ. ευρώ από ίδια κεφάλαια για τον εκσυγχρονισμό του δικτύου της σε όλη τη χώρα ώστε να προσφέρει ολοένα καλύτερες υπηρεσίες Κινητής, Σταθερής και Internet. Παράλληλα μείωσε τις τιμές της κατά 27%, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των Ελλήνων καταναλωτών.

Η δέσμευση της WIND να προσπαθεί πάντα, αποτυπώθηκε στην πρόσφατη καμπάνια που δίνει έμφαση στην προσπάθεια των καθημερινών ανθρώπων και φέρνει σε πρώτο πλάνο τους τρεις βασικούς πυλώνες της στρατηγικής της εταιρείας για ανάπτυξη και συνεχή εξέλιξη:

• Να προσφέρει υπηρεσίες με την καλύτερη δυνατή σχέση κόστους/ τιμής (value for money)
• Να επενδύει συνεχώς στο δίκτυο της
• Να αναπτύσσει στρατηγικές συμφωνίες που αλλάζουν τα δεδομένα

Για να αξιοποιήσουν τη δωρεάν δοκιμή δικτύου οι καταναλωτές μπορούν να απευθυνθούν στα καταστήματα WIND ή τα καταστήματα Public και να προμηθευτούν τη SIM που ενσωματώνει δωρεάν χρόνο ομιλίας καθώς και δωρεάν ΜΒ ώστε να δοκιμάσουν και τις γρήγορες επιδόσεις που προσφέρει το νέο δίκτυο της εταιρείας στις υπηρεσίες δεδομένων.

Μπορούν επίσης να επισκεφθούν το www.wind.gr και να συμπληρώσουν on line την αίτηση δωρεάν δοκιμής του δικτύου.

\"\"

\"\"

\"\"

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook