Ο Πέτρος Κωστόπουλος σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Real μίλησε για τα κακόβουλα σχόλια και τις κριτικές που έχει δεχτεί έως τώρα, ενώ αποκάλυψε γιατί χρωστάει στην σύζυγό του, Τζένη Μπαλατσινού τη ζωή του.

«Γράφτηκαν και θα γραφτούν πολλά. Στην τηλεόραση όταν βγεις, ξέρεις ότι θα φας κλωτσιές, μπουνιές, λάσπη και κράξιμο. Αυτό που δεν κατάλαβα είναι γιατί, όταν βγήκε ότι θα κάνω πρωινό, έγινε της Κολάσεως.

Μάζεψα μπινελίκια για να πορεύομαι μια ζωή. Επί παντός του επιστητού. Έγραψαν για την παλιά μου δουλειά, που πτώχευσε, μέχρι ότι χωρίζω. Τρελό, γιατί δεν ήρθα από τα πουθενά. Τρείς εκπομπές την εβδομάδα έκανα.

Δεν κατάλαβα γιατί, μόλις ανακοινώθηκε ότι θα κάνω το πρωινό, ξύπνησαν τα τέρατα μέσα τους» είπε και συνέχισε αναφορικά με το αν έγινε αλλαγές μέσα του, αν επαναπροσδιόρισε πράγματα:

«Άλλαξαν οι ηθικές μου αξίες. Όταν πέφτεις από τους Δίδυμους Πύργους και διαλύεσαι, αλλάζουν τα πάντα. Έχω αλλάξει πνευματικά, ηθικά και επαγγελματικά.

Δεν θα ξαναήμουν ποτέ το αφεντικό που ήμουνα. Καλώς ή κακώς δεν θα είμαι ξανά ο «θείος» όπως με αποκαλούν. Ότι και αν σημαίνει αυτό.

Το άλλο είναι ότι δεν θα ξαναχανόμουν «στων σχέσεων και των συναναστροφών την καθημερινή ανοησία», όπως λέει και ο ποιητής, δεν θα ξαναέκανα παρέα με πάρα πολλούς ανθρώπους, όπως έκανα.

Τώρα κατάλαβα ότι ο μόνος χώρος που σίγουρα με αγαπάει είναι η οικογένειά μου, τα παιδιά μου, η γυναίκα μου και 2-3 φίλοι από τα παλιά. Κάνει και καλό η πτώση.

Δεν θέλω να ξαναρρωστήσω. Μπήκα σε κανονική κλινική κατάθλιψη. Δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι γιατί έτρεμα. Δεν μπορούσα να ανέβω σκάλες, φοβόμουν το χτύπημα του τηλεφώνου.

Ξάπλωνα στα πλακάκια για να αισθάνομαι ότι ζω. Μέχρι την τελευταία στιγμή προσπαθούσα να σώσω το μαγαζί. Όταν είδα ότι δεν γίνεται, έπαθα κλακάζ, έπεσε ο ουρανός στο κεφάλι μου.

Δεν είναι μόνο το ότι έχασα ότι υλικό υπήρχε. Έχασα τον εαυτό μου. Αλλά αυτό που έπαθα εγώ το έχουν πάθει πολλοί. Δεν είναι τυχαίο το ότι αυτοκτονούν άνθρωποι και ότι είναι σε κατάθλιψη η μισή Ελλάδα».

Μιλώντας για τη σύζυγό του εξομολογήθηκε: «Η Τζένη Μπαλατσινού, δεν είναι μοντελάκι και δεν έχει σταματήσει ποτέ να δουλεύει. Από τα μαγαζιά που είχε και τα πούλησε, από αυτά συντηρούμαστε σήμερα.

Αν δεν ήταν η Τζένη δεν θα είχαμε πού την κεφαλήν κλίνει. Εμένα και τα παιδιά μας έχει σώσει η Τζένη. (…)Όλα αυτά που μου προσέφερε τα τελευταία χρόνια –από τα λεφτά μέχρι την ηθική στήριξη- θα της τα χρωστάω για μια ζωή».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook