Σύμφωνα με την αστυνομία, η μητέρα της μικρής Μαντλίν θα έπεφτε επάνω στους απαγωγείς της κορούλας της!
Όπως αποκαλύφθηκε σε χθεσινή εκπομπή του BBC, που ασχολήθηκε με την υπόθεση που έχει συγκλονίσει την παγκόσμια κοινή γνώμη, η Κέιτ ΜαΚαν πήγε να ελέγξει τις κόρες της στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου παραθέριζαν στις 10 το βράδυ, ενώ σύμφωνα με τις μαρτυρίες οι απαγωγείς είχαν φύγει πέντε λεπτά νωρίτερα.

Σύμφωνα με τα νέα δεδομένα που εξετάζουν οι αρχές, ένας άνδρας το σκίτσο του οποίου δόθηκε στη δημοσιότητα, φέρεται να είχε εντοπιστεί από μια φίλη του ζεύγους ΜαΚαν, να κουβαλά ένα ξανθό κορίτσι με κατεύθυνση προς την παραλία, περίπου 500 μέτρα από το διαμέρισμα που διέμενε η μικρή Μαντλίν.

Οι πληροφορίες που θα μπορούσαν να κατευθύνουν τις έρευνες στους πραγματικούς απαγωγείς, δεν είχαν κριθεί επαρκείς από τις αρχές που είχαν κατηγορήσει τους γονείς της μικρής για την εξαφάνισή της.

Στην εκπομπή παρουσιάστηκαν και νέα σκίτσα ανδρών που θεωρούνται ύποπτοι και που σύμφωνα με μάρτυρες ζητούσαν την ελεημοσύνη των τουριστών της περιοχής για φιλανθρωπικούς σκοπούς, ενώ ερευνάται και ένας άνδρας που πιθανώς να είναι γερμανικής ή σκανδιναβικής καταγωγής.

Οι αρχές πλέον ερευνούν την υπόθεση οι απαγωγείς της Μαντλίν, που όταν είχε απαχθεί ήταν τριών ετών ενώ σήμερα θα είναι δέκα ετών, να είναι μέλη εγκληματικής οργάνωσης που τις μέρες πριν από την απαγωγή, έλεγχαν τα δωμάτια των ξενοδοχείων λέγοντας πως ζητούσαν χρήματα για φιλανθρωπίες.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι διαρρήξεις στην περιοχή από τον Ιανουάριο του 2007 είχαν τετραπλασιαστεί, ενώ ορισμένα από τα διαμερίσματα στο συγκρότημα όπου νοίκιαζαν οι ΜαΚάν είχαν γίνει στόχος διαρρηκτών πριν από την εξαφάνιση της Μάντλιν.

«Η εξαφάνιση της Μάντλιν ΜαΚάν εμφανίζει, με μία πρώτη ανάγνωση των αποδεικτικών στοιχείων, την εικόνα μίας προμελετημένης απαγωγής», δήλωσε ο επικεφαλής επιθεωρητής Άντι Ρέντγουντ στην εκπομπή του BBC «Crimewatch» που μετέδωσε μία νέα αναπαράσταση των γεγονότων.

Σύμφωνα με την Σκότλαντ Γιάρντ, μετά την προβολή της εκπομπής η αστυνομία έλαβε περισσότερες από 300 τηλεφωνικές κλήσεις και 170 ηλεκτρονικά μηνύματα τα οποία και θα εξετάσει.

Δείτε τα σκίτσα των αγνώστων που αναζητούν οι αρχές, που κατασκευάστηκαν με την βοήθεια της τεχνολογίας και βάσει της μαρτυρίας…

\"\"

\"\"

\"\"

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook