Απρόσεκτος και ξεχασιάρης αποδείχτηκε ένας νιόπαντρος στον μήνα του μέλιτος, καθώς ξέχασε τη σύζυγό του σε ένα βενζινάδικο στην κεντρική Γερμανία για πέντε ώρες! Ο άνδρας έφυγε και συνειδητοπίησε μετά από 2 ώρες και 200 χιλιόμετρα πως είχε ξεχάσει τη σύζυγό του!

Η 33χρονη σύζυγος από το Βρανδεμβούργο της Ανατολικής Γερμανίας, είχε κατέβει στο βενζινάδικο για να πάει στην τουαλέτα την περασμένη Πέμπτη.

Όμως, σύμφωνα με την αστυνομία στην γειτονική πόλη Μπαντ Χέρσφελντ, ο σύζυγός της έφυγε, πιστεύοντας ότι κοιμόταν στο πίσω κάθισμα του minibus τους.

«Η πρώτη μου αντίδραση ήταν: 'Είναι χαζός;» Δεν είχα μαζί μου ούτε χρήματα, ούτε τηλέφωνο για να τον καλέσω» δήλωσε η γυναίκα στον τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό.

Ο άνδρας συνειδητοποίησε πως η γυναίκα του έλειπε όταν ήδη βρισκόταν στην πόλη Μπραουνσβάιχ στην Κάτω Σαξονία, 200 χιλιόμετρα δηλαδή μακριά, και τα παιδιά του ήταν ανήσυχα στο πίσω κάθισμα. Τότε μόνο κάλεσε την αστυνομία.

Πέντε ώρες αργότερα, το ζευγάρι επανενώθηκε και η γυναίκα δήλωσε πως δεν είναι ενοχλημένη με την πράξη αυτή του άνδρα της γιατί δεν το έκανε επίτηδες.

newpost.gr