Ως \”πρόβατα επι σφαγή\” εκτελούν μάχιμες υπηρεσίες, Ειδικοί Φρουροί στην Κρήτη, καθώς δεν διαθέτουν αλεξίσφαιρα γιλέκα, πέραν του ότι όσα υπάρχουν είναι…\”ληγμένα\”.
Αυτά προκύπτουν απο έγγραφο της Ένωσης Ειδικών Φρουρών Κρήτης προς τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης, τον οποίο \”παρακαλούν\” να ανταποκριθεί άμεσα \”προς αποφυγή δυσάρεστων γεγονότων\”.
Δείτε τι γράφει το έγγραφο της Ένωσης Ειδικών Φρουρών Κρήτης.

Προς : Τον Υπουργό Δημοσίας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ.Νικόλαο ΔΕΝΔΙΑ
KOIN: ΑΡΧΗΓΟ ΕΛ.ΑΣ.
ΕΠΙΤΕΛΑΡΧΗ
ΚΛΑΔΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΤΕΧΝΙΚΟΥ
Γ.Α.Δ.Π.Κ.
ΥΠ.ΑΣΕ.Κ
ΘΕΜΑ: ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΑ ΓΙΛΕΚΑ
Ρέθυμνο 07/10/2013
Αριθμ. Πρωτ.: 41
Κ. Υπουργέ η Ένωση μας βρίσκεται για ακόμα μια φορά στην δυσάρεστη θέση να καταγγείλει σε εσάς, την κατάσταση που επικρατεί όσον αφορά τα αλεξίσφαιρα γιλέκα, τα οποία υποχρεούται να χορηγήσει η υπηρεσία στους συναδέλφους μας. 
Εδώ πρέπει να τονίσουμε το απαράδεκτο γεγονός ότι σε ορισμένους συναδέλφους που υπηρετούν σε μάχιμες υπηρεσίες δεν έχει χορηγηθεί καθόλου αλεξίσφαιρο γιλέκο. 
Μην αναφέρουμε καν το γεγονός ότι στα ήδη υπάρχοντα αλεξίσφαιρα έχει λήξει η εγγύηση καλής λειτουργίας (που δίνεται από την εταιρεία κατασκευής τους), ενώ έχουν υποστεί και τις φυσιολογικές φθορές μετά από 13 χρόνια συνεχής και καθημερινής χρήσης.
Λόγω της μη χορήγησης των προηγούμενων ετών ούτε ενός αλεξισφαίρου,παρά της εκκλήσεις μας προς κάθε κατεύθυνση για αντικατάσταση των τότε ληγμένων αλεξίσφαιρων, τώρα πλέον η ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ για χορήγηση και αντικατάσταση έφτασε στον εξωφρενικό αριθμό των 500 αλεξίσφαιρων μόνο για την ΥΠ.ΑΣΕ.Κ. 
Παρακαλούμε για τις άμεσες ενέργειες σας προς αποφυγή δυσάρεστων γεγονότων .

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook