Ούτε ο ίδιος ο Αναστόπουλος περίμενε πως θα τα φέρνε έτσι η ζωή και θα του δημιουργούσαν τόσο μεγάλο πρόβλημα οι δηλώσεις και η στάση του απέναντι στον ΟΦΗ την προηγούμενη ποδοσφαιρική χρονιά. Εκείνοι που τον γνωρίζουν έχουν να λένε πόσο πολύ ήθελε να επιστρέψει στο Ηράκλειο.

Μάλιστα το καλοκαίρι ουσιαστικά αρνήθηκε πρόταση του Εργοτέλη γιατί πίστευε πως έτσι θα έκλεινε οριστικά την πόρτα του ΟΦΗ. Όπως αποδείχθηκε όμως την πόρτα του ΟΦΗ την είχε κλείσει καιρό πριν.

Οι λόγοι γνωστοί. Οι εξελίξεις των τελευταίων 24ωρων και η εμπλοκή που παρουσιάστηκε στο θέμα προπονητή τον έφεραν ξανά κοντά στην κρητική ομάδα. "Το βράδυ της Δευτέρας δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του. Γελούσαν και τα μουστάκια του" θα πουν άνθρωποι από το περιβάλλον του. Ο ίδιος πίστεψε, μετά και από τηλέφωνα που δέχτηκε πως θα βρεθεί ξανά στον ασπρόμαυρο πάγκο.

Μάλιστα για το λόγο αυτό δεν απαντούσε στις διαδοχικές κλήσεις του Κομπότη, ο οποίος επιθυμούσε διακαώς την συνεργασία μαζί του μετά τη φυγή Λεμονή.

Ο μόνος που στήριξε την λύση Αναστόπουλου μέσα στο Δ.Σ. της ΠΑΕ ήταν ο Νίκος Μαχλάς, ο οποίος με ειλικρίνεια είχε δηλώσει νωρίτερα πως ο Αλενατόρε είναι ο καταλληλότερος να αναλάβει την ομάδα στη συγκεκριμένη χρονική συγκυρία.

Τελικά οι εξελίξεις άφησαν τον Ανάστο με το ακουστικό στο ...χέρι, ελπίζοντας σε ένα θαύμα: να πει όχι την ύστατη ώρα ο Σα Πίντο.

flashnews.gr