H Apple επιβεβαίωσε την πληροφορία που είχε νωρίτερα κυκλοφορήσει από το δίκτυο Bloomberg, σύμφωνα με την οποία θα παρουσιάσει νέα προϊόντα στις 22 Οκτωβρίου 2013.

Με μια φειδωλή, πολύχρωμη, πρόσκληση προς τους δημοσιογράφους στις ΗΠΑ, η Apple γράφει «έχουμε πολλά ακόμα να καλύψουμε» και παραπέμπει στην εκδήλωση στο Σαν Φρανσίσκο την Τρίτη το βράδυ (20:00 ώρα Ελλάδας), στο Yerba Buena Center for the Arts Theater.

Μετά την ανακοίνωση των iPhone 5S και iPhone 5C, η επόμενη εκδήλωση εκτιμάται πως αφορά σε νέα μοντέλα iPad. Οι πρώτες πληροφορίες λένε πως η Apple θα εξοπλίσει το μικρό iPad mini 7,9\’\’ με οθόνη μεγαλύτερης ευκρίνειας (Retina display), και αμφότερα τα νέα iPad με τον 64μπιτο επεξεργαστή Α7 που φέρει το iPhone 5S. To iPad 9,7 ιντσών (πέμπτη γενιά) λέγεται επίσης ότι θα είναι πιο λεπτό και πιο ελαφρύ με καλύτερη κάμερα, ενώ λιγότερο βέβαιο θεωρείται ότι θα φέρει τον αναγνώστη δακτυλικού αποτυπώματος που εισάγει το iPhone 5S.

Στην ίδια εκδήλωση αναμένεται να παρουσιαστεί το Mavericks, η επόμενη έκδοση του λειτουργικού συστήματος OS X των υπολογιστών της Apple. Ακόμα, αναμένεται να δοθεί τέλος στην αναμονή για το επόμενο Mac Pro, το «αμερικάνικο» επαγγελματικό desktop που κατασκευάζεται, με γνωστές ήδη τις τεχνικές προδιαγραφές του στο http://www.apple.com/mac-pro/

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook