Λίγα σύννεφα θα υπάρχουν πάνω από τα Χανιά σήμερα το πρωί, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 21 έως 22 βαθμούς Κελσίου και θυελλώδεις δυτικούς ανέμους ως 8 μποφόρ. 
Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με συννεφιά, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 20 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ. 
Για αύριο Παρασκευή 18/10, περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με αρκετές νεφώσεις, μείωση της θερμοκρασίας στους 21 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ. 
Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με τοπική συννεφιά, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 19 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ρέθυμνο σήμερα το πρωί, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 21 έως 23 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς βορειοδυτικούς ανέμους ως 6 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με αρκετές νεφώσεις, με την θερμοκρασία στους 19 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ. 
Για αύριο Παρασκευή 18/10, προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με αρκετές νεφώσεις, μείωση της θερμοκρασίας στους 21 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ. 
Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με αρκετές νεφώσεις, με την θερμοκρασία στους 18 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ηράκλειο Κρήτης σήμερα το πρωί, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 21 έως 24 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς δυτικούς ανέμους ως 6 μποφόρ. 
Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 20 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ. 
Για αύριο Παρασκευή 18/10, προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, μείωση της θερμοκρασίας στους 21 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ. 
Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με αρκετές νεφώσεις, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 19 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Βροχερός προβλέπεται ο καιρός στην Ιεράπετρα σήμερα το πρωί, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 21 έως 28 βαθμούς Κελσίου και μέτριους δυτικούς ανέμους ως 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται αίθριος καιρός, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 19 βαθμούς Κελσίου και ίδιους ανέμους. 
Για αύριο Παρασκευή 18/10, προβλέπεται αίθριος καιρός, μείωση της θερμοκρασίας στους 22 βαθμούς Κελσίου και ανέμους απο βορειοδυτική κατεύθυση και ένταση έως 4 μποφόρ. 
Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα αλλάξει με λίγες νεφώσεις, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 18 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

meteo.gr