Μία από τις πιο μαγικές στιγμές σε κάθε διακοπές είναι η στιγμή που παρακολουθεί κανείς το ηλιοβασίλεμα.

Είτε βρίσκεται κανείς σε βουνό, σε θάλασσα, σε πόλη ή σε χωριό είναι ένα θέαμα που τις περισσότερες φορές αφήνει τους πάντες με το στόμα ανοιχτό και με μια αίσθηση απόλυτης χαλάρωσης.

Όμως υπάρχουν ορισμένα μέρη στον κόσμο, τα οποία φημίζονται για τα… αξέχαστα ηλιοβασιλέματα που προσφέρουν στους επισκέπτες τους.

Και… σύμφωνα με άρθρο του Rajul Chande (ιδιοκτήτη του London Hotels Insight) στο aluxurytravelblog.com μερικά από αυτα είναι:

Η ταράτσα του ξενοδοχείου Ikies στη Σαντορίνη


\"\"

Ενώ οι χιλιάδες επισκέπτες της Σαντορίνης κατακλύζουν κάθε απόγευμα τα δημοφιλή σημεία του νησιού, σκαρφαλώνοντας όπου μπορούν, για να απολαύσουν το μοναδικό ηλιοβασίλεμα που προσφέρει το νησί, οι ένοικοι των πολυτελών διαμερισμάτων στο boutique ξενοδοχείο Ikies στην Οία, έχουν τις δικές τους ιδιωτικές ταράτσες απ’ όπου μπορούν να δουν το μοναδικό αυτό θέαμα.

Sunset Ashram bar στην Ίμπιζα


\"\"

Το μπαρ Sunset Ashram στην Ίμπιζα είναι ένα από τα καλύτερα μέρη στο White Isle για να δει κανείς τον ήλιο να… κατεβαίνει. Εδώ μπορεί κανείς να απολαύσει δείπνο με σούσι και άλλες σπεσιαλιτές, την ώρα που ο ουρανός αλλάζει χρώματα. Δεν είναι φτηνό, αλλά κανείς πληρώνει… τόσο τη θέα, όσο και το φαγητό.

Casa do Rio, Πορτογαλία


\"\"

Βρίσκεται στην κορυφή ενός λόφου και προσφέρει μαγευτική θέα προς το σημείο που δύει ο ήλιος. Χρειάζεται να κάνετε κράτηση έγκαιρα, για να μπορέσετε να βρείτε το καλύτερο τραπέζι του μαγαζιού, το ένα και μοναδικό που βρίσκεται στην άκρη του λόφου, χωρίς τίποτα μπροστά σας να κόβει τη θέα.

Camps Bay, Cape Town


\"\"

Εδώ συγκεντρώνεται η «καλή κοινωνία». Υπάρχουν πολλά κοκτέιλ μπαρ και εστιατόρια με μπαλκόνια και ταράτσες, απ’ όπου μπορείτε να απολαύσετε τη θέα στον ουρανό.
meteo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook