Ένοχος κρίθηκε χθες από δικαστήριο του Μάντσεστερ ο 84χρονος Βρετανός Ilyas Ashar, ο οποίος επί σειρά ετών είχε μετατρέψει ένα δεκάχρονο κορίτσι που είχε φέρει από το Πακιστάν κυριολεκτικά σε σκλάβα, υποχρεώνοντάς το να ζει σε άθλιο υπόγειο του σπιτιού του και να υπομένει κάθε είδους βία.

\"\"

Αν όμως κάτι δείχνει να αυξάνει δραματικά τη βαρύτητα των εγκλημάτων του διεστραμμένου υπερήλικα, είναι πως η κοπέλα που αποφάσισε να καταγγείλει σήμερα, και στα 20 της πλέον χρόνια, το προσωπικό της δράμα, είναι εκ γενετής κωφάλαλη!

Με 13 συνολικά κακουργήματα που -μεταξύ άλλων- αφορούν απαγωγή, διακίνηση αλλοδαπών, παιδεραστία, βιασμούς κατ\’ επανάληψιν παιδιού, ξυλοδαρμούς και πρόκληση σοβαρών σωματικών βλαβών, οι πράξεις του υπερήλικα συντάραξαν τόσο πολύ το δικαστήριο, που κατά την ακροαματική διαδικασία, δυο εκ των ενόρκων δεν κατάφεραν να κρύψουν τα δάκρυά τους, χαρακτηρίζοντας τον Ashar ως τον «απόλυτο διάβολο».

Ο Ashar όμως δεν αρκέστηκε στο να βιάζει το μικρό κορίτσι και να το βασανίζει. Το είχε κλειδωμένο σε ένα σκοτεινό και υγρό υπόγειο και το ξεκλείδωνε μόνο όταν ήθελε να το χρησιμοποιήσει ως σκλάβα που ήταν υποχρεωμένη να κάνει όλες τις δουλειές του σπιτιού και να υπηρετεί «με διαφόρους τρόπους», τόσο την 68χρονη γυναίκα του όσο και την 46 ετών κόρη του.

Την ίδια στιγμή, έχοντας αποσπάσει πληρεξούσια και υπογραφές του θύματός του, η σατανική οικογένεια κατάφερε να υπεξαιρέσει περισσότερες από 30.000 λίρες, εισπράττοντας επιδόματα που αφορούσαν και ανήκαν στο ίδιο το μικρό ανάπηρο κορίτσι.

Αξίζει να σημειωθεί πως η αποκάλυψη της τραγωδίας που επί χρόνια βίωνε η μικρή Πακιστανή, έγινε μετά από έφοδο των Αρχών αλλά και της κοινωνικής υπηρεσίας στο σπίτι της συγκεκριμένης οικογένειας, καθώς στο παρελθόν, και τα τρία μέλη της είχαν καταδικαστεί -κατά περίπτωση- για σεξουαλικά εγκλήματα, διακίνηση αλλοδαπών αλλά και για οικονομικές απάτες.

Η επιμέτρηση της ποινής του Ilyas Ashar αναμένεται να εκφωνηθεί από το Δικαστήριο εντός των επόμενων ημερών.

\"\"

\"\"

zougla.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook