Ο Γιάννης Κάμπαξης από την Εύβοια ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ να διευθύνει το ηρακλειώτικο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής της Super League, ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Εργοτέλη, που θα διεξαχθεί την Κυριακή (20/10, 18.15) στο "Θ. Βαρδινογιάννης".

Α' βοηθός θα είναι ο Δημήτρης Βέρρης από τη Λέσβο και β' ο Βασίλης Καμπούρης από την Εύβοια. Χρέη 4ου διαιτητή θα εκτελεί ο Γιώργος Λιαχούδης από τη Μακεδονία, με παρατηρητή διαιτησίας τον Δημήτρη Μπέγκο από την Αργολίδα.

Το Σάββατο (19/10, 20.30) στα Περιβόλια ο Πλατανιάς υποδέχεται τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, σε αναμέτρηση που θα διευθύνει ο Απόστολος Αμπάρκιολης (φωτ.) από την Καβάλα, με βοηθούς τους Λάζαρο Δημητριάδη και Κούλα Χασάν από τη Μακεδονία και την Ξάνθη, αντίστοιχα. Ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης από τη Μακεδονία θα είναι 4ος διαιτητής, με τον Δημήτρη Γκρούτση από την Κορινθία παρατηρητή διαιτησίας.

Ο Ηρακλειώτης Μιχάλης Κουκουλάκης θα είναι ο ρέφερι στο Παναθηναϊκός-Πανθρακικός, ενώ στο Βέροια-Άρης η τριάδα θα είναι από την Κρήτη. Ο Βοσκάκης από το Ρέθυμνο θα είναι ο "άρχων" της αναμέτρησης, με α' βοηθό από την ίδια Ένωση τον Γιώργο Σταυρουλάκη και β' από το Λασίθι το Μανόλη Βλάσση.


Λευτέρης Αντωνακάκης