Ο Γιάννης Κάμπαξης από την Εύβοια ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ να διευθύνει το ηρακλειώτικο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής της Super League, ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Εργοτέλη, που θα διεξαχθεί την Κυριακή (20/10, 18.15) στο \”Θ. Βαρδινογιάννης\”.
Α\’ βοηθός θα είναι ο Δημήτρης Βέρρης από τη Λέσβο και β\’ ο Βασίλης Καμπούρης από την Εύβοια. Χρέη 4ου διαιτητή θα εκτελεί ο Γιώργος Λιαχούδης από τη Μακεδονία, με παρατηρητή διαιτησίας τον Δημήτρη Μπέγκο από την Αργολίδα.
Το Σάββατο (19/10, 20.30) στα Περιβόλια ο Πλατανιάς υποδέχεται τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, σε αναμέτρηση που θα διευθύνει ο Απόστολος Αμπάρκιολης (φωτ.) από την Καβάλα, με βοηθούς τους Λάζαρο Δημητριάδη και Κούλα Χασάν από τη Μακεδονία και την Ξάνθη, αντίστοιχα. Ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης από τη Μακεδονία θα είναι 4ος διαιτητής, με τον Δημήτρη Γκρούτση από την Κορινθία παρατηρητή διαιτησίας.
Ο Ηρακλειώτης Μιχάλης Κουκουλάκης θα είναι ο ρέφερι στο Παναθηναϊκός-Πανθρακικός, ενώ στο Βέροια-Άρης η τριάδα θα είναι από την Κρήτη. Ο Βοσκάκης από το Ρέθυμνο θα είναι ο \”άρχων\” της αναμέτρησης, με α\’ βοηθό από την ίδια Ένωση τον Γιώργο Σταυρουλάκη και β\’ από το Λασίθι το Μανόλη Βλάσση.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook