Να δοθεί άπλετο φώς στα κυκλώματα που λυμαίνονται σύμφωνα με καταγγελίες στο χώρο της νέας λαχαναγοράς του Ηρακλείου ζητάει η οικογένεια του 58χρονου Βαγγέλη Πετράκη ο οποίος τον περασμένο Ιούλιο πνιγμένος από τα χρέη έβαλε τέλος στη ζωή του .

 Η σύζυγος και τα 3 παιδιά του 58χρονου μιλώντας στο Flashnews   απευθύνουν έκκληση στον εισαγγελέα να παρέμβει καθώς όπως λένε «τον πατέρα τους τον αυτοκτόνησαν» κυκλώματα που δρουν στην λαχαναγορά και ζητούν να κινηθούν άμεσα οι διαδικασίες προκειμένου να διερευνηθεί η υπόθεση.

Όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει σε δηλώσεις της η κόρη του 58χρονου «ο πατέρας μου λίγες εβδομάδες πριν αυτοκτονήσει είχε κάνει και πάλι απόπειρα αυτοκτονίας καθώς παραγωγός με τον οποίο συνεργάζονταν του ασκούσε ψυχολογική πίεση.

Ο ίδιος παραγωγός αν και γνώριζε την απόπειρα αυτοκτονίας του πατέρα μου  συνέχιζε να τον εκβιάζει και να του ζητάει περισσότερα χρήματα απ  ότι ο πατέρας μου του χρωστούσε. Εκείνο το πρωινό που ο πατέρας μου αυτοκτόνησε είχε γίνει ένας έντονος καβγάς στη λαχαναγορά με τον συγκεκριμένο παραγωγό.»

Παρόμοιες καταγγελίες κάνουν και άλλοι έμποροι στη λαχαναγορά οι οποίοι ισχυρίζονται «ότι παραγωγοί με τους οποίους συνεργαζόμαστε απαιτούν τα χρήματα τους ασκώντας μας ψυχολογική βία παρά το γεγονός ότι γνωρίζουν τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε»

 Πάντως θα πρέπει να επισημάνουμε ότι ο 39χρονος Γιάννης Μεστροπιάν είναι το τρίτο άτομο με σα σε 1,5 χρόνο που έβαλε τέλος στη ζωή του στη νέα λαχαναγορά του Ηράκλειου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook