Ο Edward Smith ισχυρίζεται ότι έχει μια εξαιρετικά πλούσια ερωτική ζωή. Συγκεκριμένα είχε στη ζωή του, όπως λέει, πάνω από 1.000 παρτενέρ. Μόνο που δεν πρόκειται για γυναίκες, αλλά… αυτοκίνητα!

Όσο απίστευτο και αν ακούγεται, ο άντρας ισχυρίζεται πως πάσχει από «μηχανοφιλία» (mechaphile) μια διαταραχή που συνίσταται στην ερωτική έλξη από αεροπλάνα, τραίνα και αυτοκίνητα!

«Μερικοί άντρες κοιτάνε το στήθος και τα οπίσθια των όμορφων γυναικών. Εγώ κοιτάω το μπροστινό και το πίσω τμήμα των όμορφων αυτοκινήτων», περιγράφει μιλώντας στην Mirror.

Μάλιστα, ο 63χρονος εμφανίζεται και εκλεκτικός αφού όπως λέει έχει αποφασίσει να αφοσιωθεί στην «Βανίλια», ένα Volkswagen Beetle που αγόρασε πριν από 30 χρόνια. «Όταν κρατώ τη Vanilla στην αγκαλιά μου, υπάρχει μια ισχυρή ενέργεια που προέρχεται από αυτήν σαν ανταπόκριση. Αν πάθαινε τίποτα, θα ήμουν κάτι περισσότερο από διαλυμένος».

Ωστόσο, παλιότερα είχε συνάψει «σχέση» και με άλλα τετράτροχα, όπως ένα Opel GT του ’73 με την ονομασία «Κανέλα», και ένα Ford Ranger του ’33!

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook