Άκαρπες είναι μέχρι αυτή την ώρα οι προσπάθειες του Λιμενικού και της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του 29χρονου που έπεσε το πρωί στη θάλασσα από την γέφυρα Ρίου-Αντιρίου «Χαρίλαος Τρικούπης», σοκάροντας την τοπική κοινωνία της Πάτρας.

Την ίδια στιγμή συγκλονίζει το σημείωμα που, σύμφωνα με το thebest.gr, άφησε ο νεαρός στο αυτοκίνητό του, πριν πέσει από τη γέφυρα.

«MAMA ΜΠΑΜΠΑ ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ,ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ, ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ

ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ….», ήταν οι τελευταίες λέξεις του 29χρονου.

Οι κάτοικοι της Πάτρας ακόμα δε μπορούν να καταλάβουν τι έχει συμβεί, καθώς ο νεαρός είναι γιος γνωστού επιχειρηματία της Πάτρας, που διατηρεί επιχείρηση στην Ακτή Δυμαίων. Το thebest.gr επικοινώνησε με το οικογενειακό περιβάλλον του νεαρού. Οι δικοί του άνθρωποι βρίσκονται σε κατάσταση ισχυρού σοκ και αδυνατούν να κατανοήσουν τους λόγους που μπορεί να τον οδήγησαν σε αυτή την ενέργεια.

Ο νεαρός έπεσε από τη γέφυρα, στο ύψος του δεύτερου πυλώνα, ενώ η πτώση του καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας και ελέγχου της κυκλοφορίας.

Οι προσπάθειες για τον εντοπισμό του είναι εντατικές και στην επιχείρηση συμμετέχει όλο το δυναμικό του λιμενικού σταθμού Ρίου, ενώ σε βοήθεια σπεύδουν και εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού.

Η επιχείρηση, εάν δεν έχει αποτέλεσμα νωρίτερα, θα συνεχιστεί μέχρι τη δύση του ηλίου.

thebest.gr/protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook