Τρίτη μέρα αναμέτρησης των δύο καινούργιων πρωινών ψυχαγωγικών εκπομπών – Η «μάχη» καλά κρατεί και στα δελτία ειδήσεων

Συνεχίζουν και φέτος να διατηρούν υψηλά ποσοστά στους πίνακες τηλεθέασης. Ο λόγος για τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα που η αλλαγή τηλεοπτικής στέγης δε φαίνεται να τους πτοεί, ούτε όμως και το κοινό που τους ακολουθεί πιστά.

Έτσι, χθες, Τετάρτη, τρίτη μέρα αναμέτρησης των δύο καινούργιων πρωινών ψυχαγωγικών εκπομπών, το δίδυμο του Ant1 κέρδισε με διαφορά στη «μάχη» της τηλεθέασης που ξεκινά να γίνεται ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα.

Η ψαλίδα ανάμεσα στις δύο εκπομπές φαίνεται ότι άνοιξε ακόμα πιο πολύ. Πιο αναλυτικά, ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά έλαβαν 37,6% στο δυναμικό κοινό 15-44 και 33,4% στο σύνολο, την ώρα που ο Πέτρος Κωστόπουλος στο Mega έλαβε 29,9% στο δυναμικό κοινό 15-44 και 28,4% στο σύνολο του τηλεοπτικού κοινού.

Στη «μάχη» τώρα της ενημέρωσης, τα πρωτεία κράτησε για ακόμα ένα βράδυ το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega με ποσοστό της τάξεως του 20,6% στο σύνολο του τηλεοπτικού κοινού, ακολουθεί το δελτίο του Ant1 με μικρή διαφορά και ποσοστό 19,4%, ενώ η τριάδα κλείνει με το κεντρικό δελτίο του Star με 13,4%.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook