Μία απίστευτη ιστορία είχε συγκλονίσει πριν από λίγο καιρό τις Ηνωμένες Πολιτείες όταν μία οδηγός σχολικού λεωφορείου σε κατάσταση μέθης πήγαινε παραπάνω από τριάντα παιδιά στα σπίτια τους.

Τα παιδιά που επέβαιναν ήταν, ευτυχώς, διαφόρων ηλικιών και μία έφηβη, όταν διαπίστωσε πως κάτι δεν πήγαινε καλά καθώς η οδηγός είχε πατήσει τέρμα το γκάζι, σηκώθηκε από τη θέση της και της είπε: «Πάτα το φρένο»!

Οδηγός ήταν η Μάρθα Τόμσον, 55 χρονών η οποία μετά την περιπέτεια που έζησαν τα παιδιά πέρασε από αλκοτέστ όπου διαπιστώθηκε ότι είχε ξεπεράσει το όριο κατά πολύ. Καθ\’ όλη τη διάρκεια της διαδρομής πάντως, η 55χρονη η οποία προφανώς δεν είχε συναίσθηση του τι ακριβώς έκανε, φώναζε στα παιδιά ότι υπερβάλλουν και πως θα έπρεπε να σταματήσουν τις κραυγές και τα κλάματα.

Κρυφή κάμερα κατέγραψε τα όσα συνέβαιναν μέσα στο σχολικό εκείνη την ώρα και μάλιστα στο βίντεο που θα δείτε, μία κοπέλα προσπαθεί να συνετίσει την οδηγό, μάταια βέβαια! Το σχολικό, με την τρελή πορεία που είχε πήρε μαζί του ένα κουτί ταχυδρομείου που ήταν στον δρόμο και άρχισε να πηγαίνει προς τα πίσω, καθώς βρισκόταν σε ανηφόρα και η οδηγός δεν είχε βάλει χειρόφρενο. «Σβήσε τη μηχανή» της είπε σαστισμένη μία έφηβη μαθήτρια, όμως η οδηγός ήταν ανένδοτη. «Κάνεις τα μικρά παιδιά να κλαίνε. Σε παρακαλώ σταμάτα» της φώναζε μία άλλη μαθήτρια.

Τελικά, τα παιδιά άνοιξαν την πόρτα εκτάκτου ανάγκης στο πίσω μέρος του σχολικού και βγήκαν έξω παρά το γεγονός ότι η Τόμσον τους φώναζε να γυρίσουν πίσω.

Η μεθυσμένη οδηγός μετά τις κατηγορίες που της απαγγέλθηκαν για προσπάθεια πρόκλησης σωματικής βλάβης σε 37 παιδιά και για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, καταδικάστηκε με φυλάκιση 12 εβδομάδων, μη εξαγοράσιμων. Όσοι είδαν το βίντεο, εξεπλάγησαν από το γεγονός ότι κανένα από τα παιδιά αλλά ούτε και η οδηγός έπαθαν τίποτα, κάτι που οι περισσότεροι θεωρούν θαύμα.

mothersblog.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook