Ο Δήμος Χανίων, η τοπική Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων και ο "Γαλανόλευκος Φάρος", σε συνεργασία με τον σύλλογο εθελοντών αιμοδοτών "Ο Άγιος Ιωάννης" πραγματοποιούν εθελοντική αιμοδοσία στις 12 Νοεμβρίου, στο Μουσείο της Εθνικής Ελλάδας.

Η σχετική ενημέρωση από τον Πανελλήνιο σύλλογο φίλων Εθνικής ομάδας:

"Ο Δήμος Χανίων, η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χανίων και ο πανελλήνιος σύλλογος φίλων Εθνικής Ομάδας, «Γαλανόλευκος Φάρος» σε συνεργασία με τον σύλλογο εθελοντών αιμοδοτών νομού Χανίων «Ο Άγιος Ιωάννης» θα πραγματοποιήσουν εθελοντική αιμοδοσία στο δημοτικό χώρο του Μουσείου Εθνικής Ελλάδας Ποδοσφαίρου (οδός Τσουδερών 40), την Τρίτη 12/11/2013 από τις 9:00 το πρωί έως τις 14:00 το μεσημέρι. 

Προσκαλούμε κάθε συνάνθρωπο μας ηλικίας από 18-65 να δώσει αίμα. Η εθελοντική αιμοδοσία είναι ακίνδυνη διαρκεί μόνο 10 λεπτά κι ο όγκος αίματος που προσφέρει ο αιμοδότης αποκαθίσταται αμέσως από την οργανισμό.

Απλώνουμε τα χέρια και δίνουμε αίμα. Μια προσφορά  που δεν επιβάλλεται από κανένα νόμο άλλα πηγάζει από την ψυχή μας, από την ανάγκη μας να στηρίξουμε τον συνάνθρωπο μας.

Ο Γαλανόλευκος Φάρος ευχαριστεί τον αντιπρόεδρο της ΕΠΟ και πρόεδρο της ΕΠΣ Χανιών, κ. Γιώργο Βούρβαχη για την αμέριστη βοήθειά του."Λευτέρης Αντωνακάκης