Την πόρτα του Αστυνομικού Μεγάρου Χανίων πέρασε σήμερα ο οδηγός του ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνης ο οποίος δεν επέτρεψε σε ιδιοκτήτρια ζώου να πάρει το ζώο στην καμπίνα επιβατών, όπως ορίζει ο νόμος (δείτε εδώ).

Όπως ανέφερε στο Flashnews.gr ο Προϊστάμενος του Γραφείου Κίνησης του ΚΤΕΛ Χανίων κ. Τσουπάκης, η αστυνομία, μετά από μήνυση της ιδιοκτήτριας του ζώου, αναζήτησε σήμερα το πρωί τον οδηγό, στους χώρους του ΚΤΕΛ.

Ο οδηγός απουσίαζε καθώς διενεργούσε δρομολόγιο ωστόσο ειδοποιήθηκε για τις κινησεις της αστυνομίας και αποφάσισε, να παρουσιαστεί αυτοβούλως, στις αστυνομικές αρχές.

Στο Αστυνομικό Μέγαρο συνελήφθη από τους αστυνομικούς, έδωσε κατάθεση και λίγο πριν τις 9 το βράδυ αφέθηκε ελεύθερος ενώ η υπόθεση θα ακολουθήσει πλέον το δρόμο της δικαιοσύνης.

Είναι η δεύτερη φορά που ο συγκεκριμένος οδηγός επιδεικνύει τέτοια προκλητική συμπεριφορά, αγνοώντας ακόμα και τα όσα ορίζει η νομοθεσία, καθώς μόλις πριν ενάμιση μήνα, στα τέλη Αυγούστου, είχε προκληθεί σάλος από την απάντησή του σε οικογένεια τουριστών ότι οι εκπτώσεις στα εισιτήρια ισχύουν μόνο για ελληνάκια όχι για τουριστάκια (δείτε εδώ)

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook