Το σώμα του 29χρονου που έπεσε από τη Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου σήμερα το πρωί εντοπίστηκε λίγο πριν τις 20:00 σήμερα το βράδυ να επιπλέει στην περιοχή των Αραχωβιτίκων.

Σύμφωνα με το pelop.gr, oι άνεμοι και τα θαλάσσια ρεύματα ήταν σφοδρά και το μετέφεραν σε μεγάλη απόσταση από το σημείο της πτώσης του.


Την ίδια στιγμή συγκλονίζει το σημείωμα που, σύμφωνα με το thebest.gr, άφησε ο νεαρός στο αυτοκίνητό του, πριν πέσει από τη γέφυρα.

«MAMA ΜΠΑΜΠΑ ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ,ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ, ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ

ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ....», ήταν οι τελευταίες λέξεις του 29χρονου.

Οι κάτοικοι της Πάτρας ακόμα δε μπορούν να καταλάβουν τι έχει συμβεί, καθώς ο νεαρός είναι γιος γνωστού επιχειρηματία της Πάτρας, που διατηρεί επιχείρηση στην Ακτή Δυμαίων.

Το thebest.gr επικοινώνησε με το οικογενειακό περιβάλλον του νεαρού. Οι δικοί του άνθρωποι βρίσκονται σε κατάσταση ισχυρού σοκ και αδυνατούν να κατανοήσουν τους λόγους που μπορεί να τον οδήγησαν σε αυτή την ενέργεια.

Ο νεαρός έπεσε από τη γέφυρα, στο ύψος του δεύτερου πυλώνα, ενώ η πτώση του καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας και ελέγχου της κυκλοφορίας.