Aισιοδοξία επικρατεί στην επιτροπή αγώνα Αγ. Νικολάου μετά τη συνάντηση με τον υπουργό Εργασίας Γ. Βρούτση για το θέμα του κλεισίματος του ΙΚΑ Αγ. Νικολάου.

Ο υπουργός άκουσε με προσοχή τα επιχειρήματα της επιτροπής και όσων τη συνόδευαν και δέχτηκε ότι σύμφωνα με τα υπάρχοντα στοιχεία δεν θα πρέπει να κλείσει το υποκατάστημα του ΙΚΑ Αγ. Νικολάου, όπως και κανένα άλλο υποκατάστημα στο νομό Λασιθίου, όπως ζήτησε η επιτροπή αγώνα.

Με τον υπουργό εργασίας συναντήθηκαν ο δήμαρχος Αγ. Νικολάου Δ. Κουνενάκης, ο πρόεδρος του Εργ. Κέντρου Λασιθίου Μ. Πεπόνης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λασιθίου Θ. Χαριτάκης, ο πρόεδρος του συνδέσμου ξενοδόχων ν. Λασιθίου Μ. Βαρκαράκης και οι βουλευτές Γ. Πλακιωτάκης, Κ. Δερμιτζάκης και Μ. Ανδρουλάκης, ενώ στη συνέχεια υπήρξε συνάντηση του υπουργού με τον πρόεδρο του συλλόγου εργαζομένων ν. Λασιθίου Π. Χριστοδουλάκη και με αντιπροσωπία εργαζομένων του ΙΚΑ Αγ. Νικολάου.

Η συνάντηση έγινε το απόγευμα της Πέμπτης 17/10 και όλοι οι συμμετέχοντες ζήτησαν από τον υπουργό να μην κλείσει κανένα υποκατάστημα του ΙΚΑ Αγ. Νικολάου.

Η επιτροπή το πρωί συναντήθηκε με το προεδρείο της ΓΣΕΕ, τον πρόεδρο Γ. Παναγόπουλο και το Γραμματέα Ν. Κουτσούκη, ενώ υπήρξε και επαφή με τον πρ. βουλευτή Λασιθίου του ΠΑΣΟΚ Μ. Καρχιμάκη.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις μελών της επιτροπής από τις επαφές υπήρξε η εντύπωση ότι δεν θα προσχωρήσει το κλείσιμο του υποκαταστήματος του ΙΚΑ στο ν. Λασιθίου, ούτε κανενός άλλου υποκαταστήματος στο ν. Λασιθίου.

merambellonews.blogspot.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook