Κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στη γενική συνέλευση του Εμπορικού Συλλόγου την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου απευθύνει η Αγωνιστική Συνεργασία Εμπόρων Ηρακλείου.

Η ανακοίνωση αναλυτικά αναφέρει:

\”Το τελευταίο διάστημα η επίθεση που δεχόμαστε, έμποροι και επαγγελματοβιοτέχνες, είναι ολομέτωπη. Από τη μία μας ξεζουμίζουν με το φορολογικό, εισφορές και τον άνισο ανταγωνισμό με τους μεγαλοπιχειρηματίες και από την άλλη καταργούν κοινωνικά αγαθά όπως υγεία και παιδεία.

Η επίθεση είναι προς όλα τα λαϊκά στρώματα όχι μόνο σε εμάς, άρα και η απάντησή μας πρέπει να είναι οργανωμένη και ενιαία μέσα από λαϊκή συμμαχία με τους εργαζόμενους και τα άλλα λαϊκά στρώματα.

Μετά τα απειλητικά “ραβασάκι” που μας στέλνει ο ΟΑΕΕ κατά χιλιάδες, για αναγκαστική είσπραξη οφειλομένων, τώρα μας απειλούν με την αφαίρεση του ΑΦΜ (αριθμός φορολογικού μητρώου), για όσους δεν πληρώνουν τους υπέρογκους φόρους που μας επιβάλλουν.

Το ασφαλιστικό έχει μακριά ιστορία για τους αυτοαπασχολούμενους. Σήμερα ο στόχος είναι ένας και μοναδικός.

Η κατάργηση του σαν δημόσιο κοινωνικό σύστημα περίθαλψης και σύνταξης.

Η απαλλαγή του Κράτους από το βάρος του.

Η μεταφορά των πόρων του για την προσπάθεια ανάκαμψης των επιχειρηματικών ομίλων.

Για τα θέματα που αφορούν τα ασφαλιστικά μας δικαιώματα, ο Εμπορικός Σύλλογος Ηρακλείου συγκαλεί γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Τέταρτη 23 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 18.30 στην αίθουσα Καστελλάκη του Επιμελητηρίου Ηρακλείου.

Η Αγωνιστική Συνεργασία Εμπόρων (που συσπειρώνεται στην ΠΑΣΕΒΕ) καλεί τους συναδέλφους να δώσουν μαζικά το παρόν προκειμένου να αποφασίσουμε και να οργανώσουμε την αντεπίθεση μας στην κυβερνητική πολιτική.

Τα νέα μέτρα που ετοιμάζεται να μας σερβίρει η κυβέρνηση όσον αφόρα τον ΟΑΕΕ, κινούνται στην ίδια κατεύθυνση με τα προηγούμενα. Σε συνδυασμό με την υπερφορολόγιση, τα χαράτσια, την αφαίρεση ΑΦΜ κτλ. προσπαθούν με γοργούς ρυθμούς να οδηγήσουν στην εξαθλίωση, τη φτώχεια, στην ανεργία, όσους από εμάς έχουν αντέξει μέχρι σήμερα τη βάρβαρη και αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης και ΕΕ.

Συνάδελφοι,

Αν για τα παραπάνω συνεχίσουμε να παραμένουμε απαθείς, είναι παραπάνω από βέβαιο πως σύντομα θα τους έχουμε αδειάσει τη γωνιά όπως ακριβώς επιδιώκουν.

Τώρα ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!!!. Με κάθε τρόπο να τους εμποδίσουμε να κάνουν πράξη τα σχέδια τους.

Χρειάζεται οργάνωση και μαζική συμμέτοχη όλων όσων ζουν το πρόβλημα, αλλά και όσων προσωρινά δεν το αντιμετωπίζουν.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook