«Δεν μπορούσα να αντέξω στην σκέψη ότι αυτές θα κάνουν μωρά, ενώ το δικό μου είχε πεθάνει»είπε στο δικαστήριο.

Ο λόγος για την 26χρονη Ανγκελα Μάιερ, από την Αυστραλία η οποία έπειτα από τρεις  συνεχόμενες αποβολές, δεν άντεξε να βλέπει τις φίλες της να είναι έγκυες και αποφάσισε να τις δηλητηριάσει για να αποβάλουν. Σύμφωνα με την  Daily Mail η 26χρονη είχε μείνει έγκυος την ίδια περίοδο με την καλύτερή της φίλη, όμως όταν έχασε το παιδί της κυριεύτηκε από ζήλια για το αγέννητο μωρό της φίλης της.

Ετσι την κάλεσε μία μέρα στο σπίτι της και όταν η φίλη της ζήτησε νερό, η Μάερ, της το προσέφερε έχοντας προσθέσει μέσα το φάρμακο που έπαιρνε η ίδια μετά την αποβολή της. Λίγο αργότερα η φίλη της άρχισε να αιμορραγεί και απέβαλλε.

Και δεν έμεινε εκεί. Δύο μήνες μετά έκανε το ίδιο και στην γυναίκα του αδερφού της . Της πρόσφερε δηλητηριασμένο νερό με τα ίδια αποτελέσματα. «Δεν μπορούσα να αντέξω στην σκέψη ότι αυτές θα κάνουν μωρά, ενώ το δικό μου είχε πεθάνει» είπε στο δικαστήριο. Αποκάλυψε μόνη της το μυστικό στις δύο φίλες της τρία χρόνια μετά, αφού είχε αποκτήσει ήδη ένα γιο και οι δύο φίλες της είχαν ξαναμείνει έγκυες.

Το δικαστήριο την καταδίκασε σε 18 μήνες φυλάκισης αλλά ανέστειλε τους 14.

mothersblog.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook