Μία… Barbie με υψηλότερο IQ από του Αϊνστάιν, θα είναι για φέτος το τιμώμενο πρόσωπο στο χορό των debutantes στο Παρίσι, που θα διεξαχθεί στις 30 Νοεμβρίου.

Η εμφάνισή της είναι παραπλανητική , όμως η Λορέν Μαρμπ με την εξυπνάδα της κλείνει το στόμα σε όλους όσοι θεωρούν χαζές τις ξανθές. Η 17χρονη κοπέλα από το Έσσεξ της Βρετανίας αναδείκνυεται σε σύμβολο της επανάστασης του… ντεκαπάζ.

Μπορεί να έχει το στιλ της «μπίμπο», να κάνει σολάριουμ για να έχει ηλιοκαμένο δέρμα, να φροντίζει τα νύχια της με τέλειο μανικιούρ – πεντικιούρ και να φροντίζει να είναι πάντα στην τρίχα , όμως βάζει τα… γυαλιά στον Αϊνστάιν αλλά και στον γκουρού της Πληροφορικής, Μπιλ Γκέιτς.

Οι καθηγητές της έχουν μείνει άναυδοι με το μυαλό της. Σε τεστ ευφυίας που διενεργήθηκε σε σχολείο του Έσσεξ , η Λόρερ πέτυχε 161, δηλαδή υψηλότερο δείκτη νοημοσύνης και από τον ίδιο τον Αϊνστάιν!

Όπως δήλωσε η ίδια: \”Ήταν ένα τεράστιο επίτευγμα και για να πω την αλήθεια δεν το περίμενα. Όταν ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα δάκρυσα από χαρά\” και πρόσθεσε:

\”Ήξερα ότι ήμουν έξυπνη, γιατί οι καθηγητές μού έβαζαν υψηλούς βαθμούς, αλλά λόγω αυτών που ακούγονταν στο σχολείο για τις ξανθιές άρχισα να αμφισβητώ το μυαλό μου\”. Η έφηβη είναι μαθήτρια του \”Roding Valley High School\” του Λούτον στο Έσσεξ.

Επομενος στόχος της είναι να λάβει τον υψηλότερο βαθμό στη φυσική (A-Levels) και τα μαθηματικά και μετά το καλοκαίρι θα ήθελε να σπουδάσει αρχιτεκτονική στο Πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ.

Οι γονείς της είναι πολύ περήφανοι για την κόρη τους. Ο πατέρας της είναι ταξιτζής στο Λονδίνο και η μητέρα της, αναπληρώτρια διευθύντρια δημοτικού σχολείου.

Η ίδια ανυπομονεί να πάει στο χορό με τον 20χρονο καβαλιέρο της και να φορέσει τις αγαπημένες της ψηλοτάκουνες γόβες Louboutin.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook