Μια νεόνυμφη είδε τον σύζυγό της να πέφτει νεκρός μπροστά στα μάτια της κατά τη διάρκεια της γαμήλιας δεξίωσης όταν ένας μασκοφόρος και ο συνεργός του εισέβαλαν οπλισμένοι μέσα στην αίθουσα.

Η 49χρονη Jacqueline Cousins και ο 31χρονος Dameion Cousins μόλις που είχαν προλάβει να ανταλλάξουν τους γαμήλιους όρκους και το όνειρό τους για μια ομόρφη ζωή μετατράπηκε σε εφιάλτη. Το ζευγάρι γιόρταζε το γάμο του μαζί με τους καλεσμένους σε κέντρο στην Τζαμάικα.

Ο οπλισμένος άνδρας με καλυμένο το πρόσωπό του ακινητοποίησε τη νύφη και εκτέλεσε με μια σφαίρα στο κεφάλι τον σύζυγό της. Ο δολοφόνος ισχυρίστηκε ότι ο γαμπρός του χρωστούσε 10.000 τζαμαϊκανά δολλάρια δηλαδή κάτι παραπάνω από 70 ευρώ.

Η οικογένεια της γυναίκας που ζει στο βόρειο Λονδίνο είπε πως δεν είχε ιδέα ότι ο 31χρονος είχε πάρε – δώσε με συμμορίες και κακοποιούς. Η νύφη σοκαρισμένη είπε: «Αρχισα να ουρλιάζω, δεν πίστευα αυτό που έβλεβα. Ξάπλωσα δίπλα του και έβαλα το κεφάλι μου στο στήθος του. Τότε κατάλαβα ότι είχε πεθάνει. Είμασταν δύο άνθρωποι που αγαπιόντουσαν πάρα πολύ και δύο ώρες μετά το γάμο μας ο Dameion απλά δεν υπήρχε».

Η 49χρονη που είναι μητέρα 7 παιδιών γνώρισε τον Cousins – συνθέτη και τραγουδιστή- σε ένα ταξίδί της στη Τζαμάικα πριν από 11 χρόνια. Οι δύο τους ένιωσαν έλξη αλλά η Jacqueline ήταν παντρεμένη. Μόλις χώρισε πριν από 4 χρόνια οι δυο τους έγιναν ζευγάρι.

Η σχέση τους ήταν εξαποστάσεως και μόλις λίγους μήνες πριν το γάμο τους είχαν μετακομίσει στο Λονδίνο.

«Ηταν όλα τόσο όμορφα. Κάναμε μια υπέρχη τελετή στην Καραϊβική μαζί με τους ανθρώπους που αγαπάμε και μας αγαπάνε. Ο Dameion είχε φτιάξει μια ανθοδέσμη από τον κήπο της μητέρας του. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι κάτι τέτοιο θα συνέβαινε για ένα τόσο αστείο ποσό. Εγώ αυτό που θέλω είναι απαντήσεις. Ακόμα δεν έχει συλληφθεί ο δολοφόνος του άνδρα μου και ο συνεργός του», λέει η γυναίκα που επέστεψε στο Λονδίνο και προσπαθεί να συνέλθει.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook