Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛ.ΑΣ. τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες των δύο ατόμων, μητέρας και γιου, ηλικίας 59 και 38 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι συνελήφθησαν στη Βαρυμπόμπη να εκβιάζουν 34χρονη γυναίκα για να τις λύσουν τα… μάγια έναντι πολλών χιλιάδων ευρώ, ενώ βρέθηκαν να κατέχουν παράνομα όπλα.

Η 34χρονη γυναίκα, η οποία επί δέκα χρόνια έπεσε θύμα μιας 59χρονης «μάγισσας» και του γιου της, οι οποίοι την έπεισαν ότι είναι «δεμένη» από μαύρη μαγεία και της απέσπασαν 112.000 ευρώ, ενώ την ανάγκασαν μάλιστα να συνευρεθεί και ερωτικά μαζί τους.

Ολα άρχισαν το 2003, όταν η 24χρονη -τότε- γυναίκα, κλονισμένη από τον ερωτικό της σύντροφο ο οποίος την είχε εγκαταλείψει, κατέφυγε σε μια «μάγισσα» η οποία την έπεισε πως ήταν «δεμένη» από μάγια και με διάφορα σκευάσματα και ιεροτελεστίες προσπάθησε να τα «λύσει».

Τα μάγια ωστόσο, ήταν με το αζημίωτο καθώς η 59χρονη απέσπασε σε μια δεκαετία πάνω από 112.000 ευρώ.

Οταν κάποια στιγμή η αφελής γυναίκα τους υποπτεύθηκε, προσπάθησε να κόψει κάθε επαφή μαζί τους, ωστόσο η «μάγισσα» την έπεισε ότι για να λυθεί η «βαριά κατάρα», έπρεπε να κάνει ερωτικό τρίγωνο με την ίδια και τον γιο της.

Η 34χρονη δέχθηκε, ωστόσο η «μάγισσα» είχε άλλες επιδιώξεις κατά νου, καθώς είχε καταγράψει με κρυφή κάμερα τα ερωτικά όργια τα οποία πραγματοποιούσαν επί δύο μήνες και την απείλησε πως εάν δεν τις έδινε 20.000 ευρώ, τότε θα το δημοσιοποιούσε.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους :

Α) ΚΩΤΣΟΥ Σοφία του Βασιλείου και της Αιμιλίας, που γεννήθηκε το 1954 στη Αθήνα.
\"\"

Β) ΦΩΤΟΠΟΥΛΟ Κωνσταντίνο του Γεωργίου και της Σοφίας, που γεννήθηκε το 1975 στην Αθήνα.
\"\"

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. «Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτών και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-5319301, 210-5319302, 210-5319306 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας».

newpost.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook