Προσωπικές τραυματικές του εμπειρίες αποκάλυψε ο Λάπο Ελκάν, Τζάνι Ανιέλι, σε συνέντευξη προς την ιταλική εφημερίδα Ιl Fatto Quotidiano.

«Αφ' ότου έκλεισα τα δεκατρία, βίωσα οδυνηρά πράγματα, τα οποία μου προκάλεσαν πολλές δυσκολίες στην ζωή. Μιλάω για παρενοχλήσεις και βιασμούς, συνέβη σε εμένα και σε άλλα παιδιά. Όλα αυτά τα υπέστην», είπε στη συνέντευξη αυτή ο 36χρονος εγγονός του ιδιοκτήτη της Fiat, αναφερόμενος στην περίοδο που φοιτούσε εσωτερικός σε καθολικό σχολείο ιησουϊτών.

Ο Ελκάν αποκάλυψε ακόμη ότι «ο καλύτερός του φίλος, ο οποίος έζησε παρόμοιες εμπειρίες με τις δικές του, δεν τα κατάφερε: έθεσε τέρμα στην ζωή του πριν ένα χρόνο».

Ο δευτερότοκος γιός της Μαργκερίτα Ανιέλι και του συγγραφέα και δημοσιογράφου Αλέν Ελκάν είπε ότι τα τραύματα που του προκάλεσαν οι εμπειρίες είναι «βαθιά χαραγμένα» και «δεν ξεχνιούνται».

Ο Ελκάν είπε επίσης ότι θέλει να δημιουργήσει μια οργάνωση «που να μπορεί να βοηθήσει όποιον βίωσε παρόμοιες τραυματικές εμπειρίες με τις δικές του, να προσφέρει μια χείρα βοηθείας».

Ο Ελκάν, ο οποίος ασχολείται με τον σχεδιασμό ενδυμάτων, τονίζει επίσης, ότι «μέχρι τα σαράντα του θέλει να παντρευτεί και να αποκτήσει παιδιά, μια κόρη πρώτα απ' όλα, που να λέγεται Ιταλία».

newpost.gr