Καλός καιρός με αραιή συννεφιά προβλέπεται για τα Χανιά σήμερα Σάββατο 19/10, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 17 έως 23 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοανατολικούς ανέμους ως 3 μποφόρ. 
Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με συννεφιά, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 20 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βορειοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.
Αρκετά συννεφιασμένος θα είναι ο καιρός στο Ρέθυμνο σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 16 έως 23 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ. 
Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με λίγα σύννεφα, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 19 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βορειοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.
Λίγα σύννεφα θα υπάρχουν πάνω από το Ηράκλειο , με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 16 έως 23 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ. 
Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με αραιές νεφώσεις, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 19 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.
Αίθριος θα είναι σήμερα ο καιρός στην Ιεράπετρα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 17 έως 24 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. 
Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 19 βαθμούς Κελσίου και ανέμους, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.
meteo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook