Τη συγκίνηση και το ενδιαφέρον χιλιάδων Αμερικανών απ όλες τις πολιτείες της χώρας προκάλεσε η δημόσια έκκληση ενός 15χρονου ορφανού αγοριού, να βρει "μια οικογένεια που να τον αγαπάει μέχρι να πεθάνει".

Ο νεαρός Ντάβιον Χένρυ έχει ζήσει όλη του τη ζωή σε ανάδοχους γονείς και έχει αλλάξει πολλά σπίτια. Ωστόσο, ποτέ δεν βρέθηκε μια οικογένεια να τον υιοθετήσει και να του προσφέρει ένα σταθερό, οριστικό σπιτικό. 

Την περασμένη Κυριακή, απεγνωσμένος, ο Ντάβιον στάθηκε μπροστά από μια εκκλησία στην Αγία Πετρούπολη της Φλόριντα και έκανε μια δημόσια έκκληση: "Ψάχνω μια οικογένεια για να με αγαπήσει μέχρι να πεθάνω. Θα δεχθώ για γονείς μου όποιον θέλει αν με υιοθετήσει,νέο γέρο, μαμά, μπαμπά, λευκό, μαύρο, μωβ, δεν με νοιάζει! Θα είμαι απέραντα ευγνώμων και το καλύτερο παιδί που θα μπορούσα να είμαι".

Η σπαρακτική έκκληση του Ντάβιον είχε φοβερό αντίκτυπο στους Αμερικανούς- και σε ποιον δεν θα είχε άλλωστε!  

Το γραφείο υιοθεσιών που ασχολείται με την υπόθεση του 15χρονου ορφανού αγοριού ανακοίνωσε ότι τα τηλέφωνα έχουν σπάσει και καθημερινά δέχεται εκατοντάδες κλήσεις.  

Μάλιστα, δημιούργησε ειδική γραμμή μόνο για τον Ντάβιον, ώστε να απαντώνται όλες οι κλήσεις και παρακάλεσε δημόσια όλους τους ενδιαφερόμενους να "κάνουν υπομονή και θα απαντηθούν όλα τα αιτήματα".

Όσο για το 15χρονο αγόρι; "Προσεύχομαι και εξακολουθώ να ελπίζω. Γνωρίζω ότι ο Θεό δεν έχει παραιτηθεί από μένα και ούτε και εγώ δεν παραιτούμαι" είπε ο Ντάβιον...


news.gr