Δεν έχει προηγούμενο η αναζήτηση ενός από τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης που σκότωσε τον 35χρονο Φιλίπ Μεσάι και έσφαξαν το τρίχρονο παιδί του, το Νοέμβριο του 2011 στη Μεσσηνία. 
Δυο επιχειρήσεις με ελικόπτερο οργάνωσε η ΕΛ.ΑΣ. για να τον προσάγει στο δικαστήριο, αλλά εκείνος… βόσκει το κοπάδι του στον Ταΰγετο!
Ο κακοποιός έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη 21 ετών και έξι μηνών για συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση, αγορά, κατοχή και πώληση ναρκωτικών ως τοξικομανής, απόπειρες εκβιάσεων και εκβιάσεις και οπλοκατοχή. 
Ο δικηγόρος του υπέβαλε αίτημα για συγχώνευση ποινών που θα εκδικαζόταν στο Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Καλαμάτας, όμως, ο ίδιος δεν εμφανίστηκε.
Την περασμένη Τρίτη οργανώθηκε επιχείρηση με ελικόπτερο στον Ταΰγετο για τον εντοπισμό του, αλλά ο φυγόδικος κατάφερε να διαφύγει, πράγμα που έγινε και δυο ημέρες αργότερα. 
Βλέποντας ότι δεν υπήρχε περίπτωση να εμφανιστεί, η πρόεδρος του δικαστηρίου του επέβαλε συνολική ποινή κάθειρξης 27 ετών και 33 μηνών και χρηματική ποινή 31.500 ευρώ, παρά τη δικαιολογία που προέβαλε ο συνήγορός του ότι ο πελάτης του θα εμφανιστεί μόλις… σταβλίσει τα ζώα του!
protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook